用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 真心多謝一位補習老師
go

真心多謝一位補習老師

我2年前係BK幫小朋友搵補習老師, 好好彩俾我搵到一位真心教學補習老師. 最令我感動係佢結婚前都掛住我小朋友exam d result. now 佢結咗婚, 離我屋企比較遠唔可以再幫我小朋友補習, 但我都好想係BK 多謝 IRIS 你.

真令人感動

人間有情.

請問IRIS 姐姐而家仲教唔教?
如教,唔知邊區呢?

原帖由 Money媽 於 10-6-21 14:31 發表
我2年前係BK幫小朋友搵補習老師, 好好彩俾我搵到一位真心教學補習老師. 最令我感動係佢結婚前都掛住我小朋友exam d result. now 佢結咗婚, 離我屋企比較遠唔可以再幫我小朋友補習, 但我都好想係BK 多謝 IRIS 你. ...
無知是福

我都想知.

回覆 6# 奇蹟 的文章

Hi, 奇蹟,
我當然有直接多謝佢, 可能你係新加入國民 ,唔係好明白係BK搵補習老師真係睇你好唔好彩, 有D講到自己幾好,到最後都不過如是. 我上bk多謝IRIS, 因為呢位補習老師我係BK搵,而且我想話俾其他媽咪知BK 之中都有好補習老師. 唔信你可以問吓其他媽咪我有無俾補習老師D INFORMATION.

你唔好中佢計啦, d 人鐘意挑釁, 鐘意攪事。  洗鬼講咁多詳細比佢知。

下次你講明唔係賣廣告, 咁就無人挑釁你啦。我發覺係 bk 唔可以稱讚 與錢有關的人  or  補習機構, 會有賣廣告之嫌。

(雖然我唔知你係咪賣廣告)

原帖由 Money媽 於 10-6-22 09:41 發表
Hi, 奇蹟,
我當然有直接多謝佢, 可能你係新加入國民 ,唔係好明白係BK搵補習老師真係睇你好唔好彩, 有D講到自己幾好,到最後都不過如是. 我上bk多謝IRIS, 因為呢位補習老師我係BK搵,而且我想話俾其他媽咪知BK 之中都有 ...

回覆 8# chumamma 的文章

多謝chumamma, 下次我會講明唔係賣廣告,只要我自己知道唔係就ok,起碼問心無愧. 我都好同情有d人,以前可能遇到過d衰人,就以為全世界都無好人, 不過只要你有真心對人, 我信係有回報. 香港人,放鬆d,開心d