用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 高主教書院小學部 有冇住九龍城區的學生
go

有冇住九龍城區的學生 [複製鏈接]

請問有冇住九龍城區的高主教學生呢?其實我有一私校在手,但等緊RC。本打算若RC收我個仔,會搬過港島,但今日睇樓後,都係想留番本區。但又想小朋友冇咁辛苦。

雖然RC未收,但我要先planning,因另一學校要在7月頭交錢,一有result,我就要決定搬定唔搬。

聯絡過Fong Yi & James, 前者要0635 pick up, 1630放學,淨係RC嘅學生。而James 話0700pick up, 同樣1630放學,有其他學校嘅學生。James講嘅時間信唔信得過呢?

請問除咗Fong Yi & James, 仲有冇其他nanny bus?若有住Kowloon City或附近嘅學生,你地嘅時間係點?坐邊個車呢?

多謝指教。
   0    0    0    0

回覆 1# BeeBee11 的文章

我個仔今年9月都是RC P.1的學生,我哋住廣播道,諗緊會否JOIN JAMES的NANNY BUS,7:05AM上車,唔知有冇人在附近可一起塔TAXI上學呢?

回覆 2# patsm 的文章

多謝你回覆。若果一有result,我立即聯絡你,taxi都係我考慮之一。Thank you.

patsm,

會否JOIN JAMES的NANNY BUS呢?我仔仔會讀RC,James 話約0700,但未confirm, 有其他學校嘅學生,遲到唔知計唔計呢?

大家好我小朋友都考到高主教。本人都是住在九龍區請問大家係唔係已經找了校車呢?這兩間校車公司是否負責任?

請給些資料?

謝謝
‹ 上一主題|下一主題