用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 曾經叩奉基門的家長請留意
go

曾經叩奉基門的家長請留意 [複製鏈接]

早兩日見到有家長話奉基已通知去註冊, 我一路無收到電話,以為果女無行。

學校今日打比我, 問我係咪放棄? 吓我無收過電話喎。好彩佢地肯幫我留位留到聽日。

各位, 稳陣 d 打去 check check , 唔好學我驚so擾人, 就幾乎無左個學位啦!
   0    0    0    0
[

咕怪媽媽
謝謝你的溫馨提示呀

咁為何對方好似講到已通知過你?!

我也體會過奉基的校務處職員及老師們都好有善和好樂意的回應我們所問

原帖由 咕怪媽媽 於 10-6-18 16:55 發表
早兩日見到有家長話奉基已通知去註冊, 我一路無收到電話,以為果女無行。

學校今日打比我, 問我係咪放棄? 吓我無收過電話喎。好彩佢地肯幫我留位留到聽日。

各位, 稳陣 d 打去 check check , 唔好學我驚so擾人, 就幾 ...

唔.....我諗係因為有時有d學校打電話通知人時按了133或唔通就冇再打,所以呢段時間至九月頭,記得要聽冇來電顯示既電話呀.
題外話:試過一次學校打比我老婆佢冇聽又冇聼留言,過左半粒鐘再打比我,原來我仔小息比人衝力射球近距離省中面暈左2分鍾,佢地想通知我地接佢睇醫生,去到學校見仲有波印係佢面,好好好好唔開心要佢等多左半粒鐘.
而家兩公婆乜電話都聽.

原帖由 咕怪媽媽 於 10-6-18 16:55 發表

各位, 稳陣 d 打去 check check , 唔好學我驚so擾人, 就幾 ...
無知是福

我估佢地miss左, 但又以為打左。

我個電話, 平日已是24小時長開, 一響必聽(公事需要)。呢排更加不離身, 連飛線返公司都唔敢, 驚飛左線人地打來, 我講緊另一線, 對方又唔留電話, 就走雞。

所以係無可能有過通知我。

原帖由 中英數常 於 10-6-18 18:07 發表
咕怪媽媽
謝謝你的溫馨提示呀

咁為何對方好似講到已通知過你?!

我也體會過奉基的校務處職員及老師們都好有善和好樂意的回應我們所問

...
[
‹ 上一主題|下一主題