用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無好介紹, 沙田or馬鞍山邊間幼稚園讀全日班好? ...
go

有無好介紹, 沙田or馬鞍山邊間幼稚園讀全日班好?

各位mami,

請問沙田or馬鞍山有邊間幼稚園讀全日班好?
我的小朋友下年讀n班, 宜家唔知報邊間好???
請給意見!!!

謝謝!

醒目開學勳章

一般嘅全日班, 第時K1有學卷嘅, 會無咁深
咁你覺得.. 想搵d返去玩吓嘅, 定係想佢學多d嘢嘅學校先??

原帖由 kerkermui 於 10-6-18 10:08 發表
一般嘅全日班, 第時K1有學卷嘅, 會無咁深
咁你覺得.. 想搵d返去玩吓嘅, 定係想佢學多d嘢嘅學校先??

HELLO kerkermui,

我想選學多d野既學校, 有無好提議?

醒目開學勳章

原帖由 BB666 於 10-6-18 23:40 發表

HELLO kerkermui,

我想選學多d野既學校, 有無好提議?

personally, I like goodhealth.  It's cheaper ($3xxx for whole day) and the syllabus is more difficult in MOS area.

原帖由 kerkermui 於 10-6-19 17:12 發表

personally, I like goodhealth.  It's cheaper ($3xxx for whole day) and the syllabus is more difficult in MOS area.

康傑-我都會報名, 但威寶都想報...

醒目開學勳章

原帖由 BB666 於 10-6-20 00:11 發表

康傑-我都會報名, 但威寶都想報...

我去完威寶嘅open day, 就決定唔報! 一嚟貴 (3.xk x2), 二嚟, d老師响open day都可以見唔到人..我行咗10min, 無staff同我打過招呼~

原帖由 kerkermui 於 10-6-20 17:26 發表

我去完威寶嘅open day, 就決定唔報! 一嚟貴 (3.xk x2), 二嚟, d老師响open day都可以見唔到人..我行咗10min, 無staff同我打過招呼~

thanks!