用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 JOYFXL 員工打BB事件
樓主: ccssww22
go

JOYFXL 員工打BB事件 [複製鏈接]

聽到都心痛!希望你bb快d無事,近排多些抱他,開些music比佢聽下,等佢快d開心返!!

醒目開學勳章

其實不論是playgroup定興趣班, 都好係教果個導師得唔得o架! 如果唔好彩, 真係會有樓主的經歷發生, 有陣時唔好話打人o甘大件事, 有d導師無心機教, 有d導師唔識安排時間, 上課的內容安排得唔好, 小朋友都會學唔到野! 我地又唔可以指明要上那位導師的課堂, 真慘!

原帖由 ccssww22 於 10-6-17 17:34 發表
我仔仔之前都跟過Miss H, 覺得她好才介紹比人! 可是之後轉到另一班, 返每日3小時個班就出事了! 除了MISS H有心機教外, 其他MISS好求其!

點解個清潔阿嬸可以教d學生?

佢只係清潔阿嬸, 唔係老師又唔係助教?? 乜而家d playgroup係用清潔阿嬸做埋助教?

仲有, 個miss同清潔阿嬸唔即時俾返bb你, 樓主你有冇喝佢地要即時交返bb俾你, 其實當時bb應該受驚, 唔應該再任由佢地想點就點囉。

thanks for sharing. Originally, wanna to take the trial class.......after hear that, I won't take risk and it;s not really safe to leave my son in this playgroup. Hope your son will get well soon.

醒目開學勳章

太過份啦, 你可以考慮下同壹仔講下, 睇下佢會唔會受理, 等多D 媽咪知道..

而家阿B 有冇好D? 可能帶佢去同其他小朋友玩多D 會有幫助

I am really angry when I heard that incident, its better to let the kid join the playgroup alone only when they can express themselves clearly like around 3 yrs old, or else you cant get a clue how they treat your kid at school. hope you can find other good playgroup for your bb later on!
‹ 上一主題|下一主題