用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 黃埔學英語有好介紹嗎?
go

黃埔學英語有好介紹嗎?

我想比囡囡學習英語, 為她上小一打好基礎 , 我在黃埔找了幾間資料 , 請大家比點意見...
我只是想囡囡學習英話的對話( 唔駛見到英文就怕) , phonics 等.

1.思敏英語學習中心
2.canadian workshop english school

這兩間是外國人班制教導, 從遊戲中學習日常用語.

3. 中國心算學會... 有phonics 班及劍橋英語考試班.

請問大家對這幾間有評語嗎? 我不知如何選擇好的...

盧教授擋野執咗嚕,宜家做埋柏斯。上次我當面問佢個教授函頭系邊間大學頒嘅,佢O嘴答我唔到,尷尷尬尬咁笑下算。

I suggest canadian workshop!
My son study around 2 year for Phonics Class (K1 to K2), teacher is very goods!

Barbara
原帖由 katrinafu 於 10-6-16 22:36 發表
我想比囡囡學習英語, 為她上小一打好基礎 , 我在黃埔找了幾間資料 , 請大家比點意見...
我只是想囡囡學習英話的對話( 唔駛見到英文就怕) , phonics 等.

1.思敏英語學習中心
2.canadian workshop english school

...

原帖由 katrinafu 於 10-6-16 22:36 發表

1.思敏英語學習中心

...

Option 2都幾貴

系貴,但是小朋友上得幾開心,可以學到日常英語。