用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 組班專區 想自組K2小朋友學唱歌參加比賽係觀塘學 ...
go

想自組K2小朋友學唱歌參加比賽係觀塘學 [複製鏈接]

我想參加這個MF音樂聯賽歌唱比賽 , 但唔夠人上課學 , 如果單對單學一來貴 , 二來怕亞仔覺得悶不感興趣 , 多幾位小朋友會學得開心D , 又有機會比亞仔識多D人和順便學習社交 ....
如有興趣留電話,我叫負責果位MS. WONG 慢慢解釋你聽

時間:一星期2堂 , 會係暑假 (或儲夠人的話隨時開始)
費用:1080-12堂
人數:1對8人 (或最小3-4人都可以開始但價錢有變)
比賽日期:8月15日(初賽)8月29日(決賽)
比賽費用:180
上課地點:觀塘(近APM)

由音專藝術推廣協會頒發 , 得獎人會一星期內有證書 .

如有意PM我 , 或我會給你那音樂學院的電話 , 你可以自行查詢 .

聲明本人絕對沒有商業成份 , 只是想組班慳D錢比亞仔學唱歌參加比賽拿證書好讓亞仔考小一是多張CER. SHOW 下

0    0    0    0

pls. check pm.  thx.

已PM回覆哂各位媽咪 .
如果你JOIN的話話我知夾時間 , 我希望可以盡快比亞仔學 , 如果是自組的話希望唔好太多人一班 , 大約4個我諗會好D , 因為一個導師照顧4個小朋友會教得好D (我諗) .

如果可以的話希望逢星期日18:15-19:15 ,
或 星期二,四 15:30 後 , 其他時間的話大家可以再商討

如果可以的話希望逢星期日18:15-19:15 ,
或 星期二,四 15:30 後 , 其他時間的話大家可以再商討
‹ 上一主題|下一主題