用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 大角咀天主教小學(海帆道)叩門面試有冇second interview ...
go

大角咀天主教小學(海帆道)叩門面試有冇second interview?

Dear all,

請問大角咀天主教小學(海帆道)叩門面試有冇second interview?

Interview 會問小朋友什麼問題? 會否interview完即日已知道取錄結果?請大家指教一下!  謝謝!

請問有冇人指教一下!有冇人知要吾要2nd interview?  謝謝!

妳不如將個主題second interview改為 "上年" 大角咀天主教小學(海帆道) 6/19叩門面試 "interview問d咩?"

妳係咪都係6/19 下午2:30in呀? 第一次都未in邊有人會答妳幾時 second interview喎??!
妳到時問老師仲好!
我都想知interview考d咩?

原帖由 JodieTH 於 10-6-14 15:52 發表
Dear all,

請問大角咀天主教小學(海帆道)叩門面試有冇second interview?

Interview 會問小朋友什麼問題? 會否interview完即日已知道取錄結果?請大家指教一下!  謝謝! ...

醒目開學勳章

乜"新油天"唔係上星期六in完咩?
妳哋19/6先in?咁即是分2星期in?
嘩,咁咪會in好多人.

醒目開學勳章

sorry睇錯topic添,原本妳哋是指大角咀個間。

I'm only asking for the past year experience.  Sorry that I confused you.