用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 荃灣方方幼稚兒園 (好誇張離晒譜)
go

荃灣方方幼稚兒園 (好誇張離晒譜)

我仔08年10月出世, 一早入報名表...(後備) 都無問題...預左因細仔唔著數...剛收到電話話full晒 N1啦, 我於是問 "K1"呢? 我幾時入報名表? 方方竟然回答: "K1, K2, K3 都 Full 晒啦? 我於是 say thanks & bye...

攪錯. 我仔依家先20個月..N1 都未讀...K1明年便 all full....個老師是否亂回答...

你應該問呢位老師貴姓,記住.
第二日打去搵校長,講返比佢知果位老師咁樣答你.

May be there's some misunderstanding la ... may be she misunderstood that you're asking the coming K1 (Sept). You know the one who called probably never knows your background like your son's age etc.

原帖由 Andox 於 10-6-12 18:56 發表
我仔08年10月出世, 一早入報名表...(後備) 都無問題...預左因細仔唔著數...剛收到電話話full晒 N1啦, 我於是問 "K1"呢? 我幾時入報名表? 方方竟然回答: "K1, K2, K3 都 Full 晒啦? 我於是 say thanks & bye...

攪錯 ...

我上年apply N1, 學校說都不能安排到interview, 因為上下午都沒有位, 當時唯有立即去九龍塘2間分校報,還可以安排interview N1下午班。 你可以試下九龍塘啦!

原帖由 Andox 於 10-6-12 18:56 發表

攪錯 ...