用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 小一 portfolio
go

小一 portfolio

想搵人整小一portfolio,請問有沒有識人?收費如何?

有沒有人可介紹?

有沒有人可以幫手?

真的沒有人知嗎?

我都想知呀~~~~

但係, 如果有媽咪可以比 D SAMPLE 我就好喇, 我可以參考下, 第一次做, 冇經驗.

可以PM比我, 萬分感激.

剛剛有朋友介紹了一個朋友做,價錢唔貴。有興趣PM我,我俾佢EMAIL你

我已經自己做左喇....
睇左好多報導, 心得都係字小圖多. 所以我自己用PICASA做左喇.TKS

我自己幾間沙田最top既津小都叩過,覺得portfolio其實唔係咁重要,有得面試係唔關份portfolio靚唔靚事,面試時,重點亦唔係睇份portfolio,所以覺得唔使咁著緊,portfolio打得整齊就得,至於portfolio可以打d咩野,同埋夾d咩野,就要黎你小朋友學過咩野,拎過咩野獎了,而面試時,就係小朋友既發揮.

PICASA係咪黎?難唔難用?

原帖由 dlmcdlcl 於 10-7-13 23:54 發表
我已經自己做左喇....
睇左好多報導, 心得都係字小圖多. 所以我自己用PICASA做左喇.TKS

我D教書朋友話份PORTFOLIO係重要關頭就會有用,即係當幾個小朋友都差不多條件時,學校就要睇下其他額外野。

原帖由 mingb 於 10-7-14 00:23 發表
我自己幾間沙田最top既津小都叩過,覺得portfolio其實唔係咁重要,有得面試係唔關份portfolio靚唔靚事,面試時,重點亦唔係睇份portfolio,所以覺得唔使咁著緊,portfolio打得整齊就得,至於portfolio可以打d咩野,同埋夾d咩野,就要黎你 ...