用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港培正小學(幼稚園部) K3結業遊藝會及畢業禮
go

K3結業遊藝會及畢業禮

請問7月5-7日, 那一天是要父母出席?  我想先請定假呀!

原帖由 PrinceAaron 於 10-6-10 15:33 發表
請問7月5-7日, 那一天是要父母出席?  我想先請定假呀!

我估應該係7/7, 因為5/7 係排練, 6/7 係結業遊藝會FOR K1或K2, 有錯請指正

希望快D出通告....

我巳問過校務處, 畢業禮只招待K3家長两位, 是7/7早上
我仲唸緊同婆婆還是爺爺去 , 因我老公碰巧又要飛啦,
今次出trip是為子公司準備上市要開會,
所以本唸住自掏荷包買机票返來也不行,
真係六合彩唔見我中....

原帖由 PrinceAaron 於 10-6-10 15:33 發表

出咗通告啦!!!!

係呀... 咁知唔知2/7駛唔駛返呀?

你地有無訂飯呀?? 我有訂, 不過一次過俾成半年, 真係唔係幾有彈性

原帖由 PrinceAaron 於 10-6-15 23:03 發表
出咗通告啦!!!!

大女25/7/04 細女25/3/07 2

阿仔話佢無份唱歌, 不是班代表拿証書, 不是科獎得獎者,請問是否就不用上台?  仲有, 當日阿仔會否穿成set畢業衣服?

其實, 大日子, 我都想見到阿仔上台, even 只是3秒都好呀????!!!!!

原帖由 emeraldlam 於 10-6-18 11:37 發表
係呀... 咁知唔知2/7駛唔駛返呀?

你地有無訂飯呀?? 我有訂, 不過一次過俾成半年, 真係唔係幾有彈性

我尋日問咗老師, 開頭我以為返埋28/6 就係畢業禮綵排同畢業禮. 不過老師話七月除咗1/7 同 6/7 日日都要返呀 !

今天阿仔派了成長冊, 最尾終於有張畢業相, 但竟然是戴紙製畢業帽, 點解會這樣的?  阿仔說是沒有畢業袍的..真的嗎? .......