用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 天主教聖瑪加利大幼稚園 有無仔仔女女嚟緊9月讀聖瑪加利大嘅家長呀? ...
go

有無仔仔女女嚟緊9月讀聖瑪加利大嘅家長呀?

我個仔嚟緊9月讀聖瑪加利大讀K1下幼孝。有無仔仔女女嚟緊9月讀聖瑪加利大嘅家長呀? 入嚟傾吓。

yes. m2. my girl is 上幼孝.

你好! 我囡囡都會9月讀上幼信

我個仔入讀上幼義...其實係幼稚園一覽裡面有天主教聖瑪加利大幼稚園的forum...你可以入去睇一睇....

這個大家庭有好多熱心家長...

原帖由 細B媽媽 於 10-6-10 00:50 發表
我個仔嚟緊9月讀聖瑪加利大讀K1下幼孝。有無仔仔女女嚟緊9月讀聖瑪加利大嘅家長呀? 入嚟傾吓。

Welcome...

原帖由 七點半 於 10-6-10 17:13 發表
我個仔入讀上幼義...其實係幼稚園一覽裡面有天主教聖瑪加利大幼稚園的forum...你可以入去睇一睇....

原帖由 FuenHei 於 10-6-10 16:43 發表
你好! 我囡囡都會9月讀上幼信

我個仔都係讀上幼信, 信班得20 人, 因為以前係細仔班, 不過今年好似無乜細仔...

我囡囡會係~ 下幼義~ 請問有冇同班的朋友仔呀?

唔好意思, 入呢間學校前, 係咪要讀 playgroup, nursery, 我第1 胎, 一頭霧水~ 唔該.

回覆 1# ANN222 的文章

我個仔都係下幼孝...大家好.

LOVELY BABY 3, 我個女 4 個月大咋~

回覆 1# ANN222 的文章

恭喜妳呀...

醒目開學勳章 王國長老

Thanks 七點半.

各位,
歡迎各位加入呢個大家庭. 可以入呢度傾下計;

http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=2152765&extra=page%3D1

原帖由 七點半 於 10-6-10 17:13 發表

主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛

你好, 我個仔都會係這班, 我住海怡, 你呢?  9月3日見!

原帖由 Azababy 於 10-7-14 21:02 發表
我囡囡會係~ 下幼義~ 請問有冇同班的朋友仔呀?

welcome  pc1301,
請留意應該係 28 Aug (Sat) 見呀 ! 另, 9 月1日 K1 開學 , 唔係9月3日.....

亦請留意超級版主 JoJo 指示, 我地可以係呢度傾  ....

各位,
歡迎各位加入呢個大家庭. 可以入呢度傾下計;

http://forum.edu-kingdom.com/vie ... &extra=page%3D1

回復 8# Azababy 的帖子

舊年幼義班係"大仔班"。

回覆 2# ahnew 的文章

my son is 下午低班 k2, 所有9月6日才返學

Yes,  "K2" 9月6日才返學.
甘你仔仔讀邊班? 我囡都係下午低班 K2.

原帖由 pc1301 於 10-8-26 13:26 發表
my son is 下午低班 k2, 所有9月6日才返學

是下低義班.  但心思思想同佢轉上午班.  
我想亞仔小學讀華仁, 所以由啟思轉校.

原帖由 iadalovebb 於 10-8-27 12:24 發表
Yes,  "K2" 9月6日才返學.
甘你仔仔讀邊班? 我囡都係下午低班 K2.

different from my daughter.

原帖由 pc1301 於 10-8-27 22:09 發表
是下低義班.  但心思思想同佢轉上午班.  
我想亞仔小學讀華仁, 所以由啟思轉校.

上星期六去左新生會, 原來下午低考班.  

原帖由 iadalovebb 於 10-9-1 09:25 發表
different from my daughter.