用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會仁立紀念小學 10-11年度小一生報到
樓主: suetlam
go

10-11年度小一生報到

原帖由 suetlam 於 10-6-17 13:28 發表
Hi! 雋雋B

唔知道我個囡凱蕎同雋雋會唔會同一班呢?
:loveliness:

蕎蕎媽

Hi 蕎蕎媽,

希望到時可以同一個班啦.. :loveliness:

醒目開學勳章

你地好呀,我想問下仁紀如果無分,易唔易架,定會同仁小一樣咁難呢?THX

Hi, ChammyMama,

我個囡凱蕎是經統一派位入仁紀的,給妳參考!

原帖由 ChammyMAMA 於 10-6-30 01:39 PM 發表
你地好呀,我想問下仁紀如果無分,易唔易架,定會同仁小一樣咁難呢?THX

醒目開學勳章

好羡慕你呀,係咪第二輪派入仁立架,但呢個例子係咪萬中無一呢??同埋我想問下咁第一輪,你揀咗邊間學校呢?是否都係仁立呀....THX
原帖由 suetlam 於 10-7-2 13:41 發表
Hi, ChammyMama,

我個囡凱蕎是經統一派位入仁紀的,給妳參考!

ChammyMama,

我地第一輪唔係揀仁紀的,係九龍區某學校...
我地很感恩,入到第一志願,最重要的是,細佬也可以跟家姐讀這間小學,不用再經歷多一次考驗(抽獎)...
祝你們可以順利入到你們心儀的小學.....

原帖由 ChammyMAMA 於 10-7-2 09:10 PM 發表
好羡慕你呀,係咪第二輪派入仁立架,但呢個例子係咪萬中無一呢??同埋我想問下咁第一輪,你揀咗邊間學校呢?是否都係仁立呀....THX

醒目開學勳章

唉....我都唔知搏唔搏好呀.....
原帖由 suetlam 於 10-7-4 21:35 發表
ChammyMama,

我地第一輪唔係揀仁紀的,係九龍區某學校...
我地很感恩,入到第一志願,最重要的是,細佬也可以跟家姐讀這間小學,不用再經歷多一次考驗(抽獎)...
祝你們可以順利入到你們心儀的小學.....

...

HI 各位紀仁媽咪,

你們要唔要仁紀小一舊書, 每本15元, 你地有無興趣呢?

走过路过看过

光盘制作站长的一天,走过,路过,看过.