用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問各位我個女係11/08出世
go

請問各位我個女係11/08出世 [複製鏈接]

年尾2歲~係唔係今年要報N1呢~
會唔會已經遲左~
我見好多人已經報左~我又乜都唔識....
希望大家幫幫忙~THX

乜都唔識o既老豆

0    0    0    0

快d打去附近d幼兒園問下仲有冇位啦, 可以係以下網頁搵到不同區既幼稚園資料和電話.

http://chsc.edb.hkedcity.net/kindergarten/

thx~~~~~ >_<
明天試試~

原帖由 hagupit 於 10-6-8 18:38 發表
快d打去附近d幼兒園問下仲有冇位啦, 可以係以下網頁搵到不同區既幼稚園資料和電話.

http://chsc.edb.hkedcity.net/kindergarten/

我諗有d屋村幼兒園仲有位, 可以問下

九龙塘约克今年话会开BB班, 仲未开始interview, 应该仲可以报名架

原帖由 vinvillalee 於 10-6-8 22:12 發表
我諗有d屋村幼兒園仲有位, 可以問下

多謝大家寶貴意見~~~~  thx

醒目開學勳章

原帖由 gogoduck 於 10-6-8 17:19 發表
年尾2歲~係唔係今年要報N1呢~
會唔會已經遲左~
我見好多人已經報左~我又乜都唔識....
希望大家幫幫忙~THX

乜都唔識o既老豆 ...

如果諗住讀n1就要而家即刻揾.....因為好多上年已報名; 若不然可以3歲先讀k1一樣可以, 而讀k1就今年下旬先開始報名嘞, 你自己諗諗la....

明白~明白~
今日問過~好多都唔收細b...
可能下年先入K1..
唔該~~~

原帖由 petpetmaggie 於 10-6-9 16:52 發表

如果諗住讀n1就要而家即刻揾.....因為好多上年已報名; 若不然可以3歲先讀k1一樣可以, 而讀k1就今年下旬先開始報名嘞, 你自己諗諗la....
‹ 上一主題|下一主題