用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 民生書院幼稚園 民幼waiting list嘅媽咪有無收到信呀?
go

民幼waiting list嘅媽咪有無收到信呀?

我細B喺民幼WAITING LIST 而家等緊信!雖然知機會唔大,但都希望可以同哥哥同校喇,你哋有無人收到信呀!知唔知幾時寄出?

剛過去的星期六進行了第二次註冊,應有部分學位已經 FREE 出來,可能好快就會通知

我都等緊...好心急..唔知得唔得

回覆 2# B.BB 的文章

喺咪第一round收咗嘅學生上星期六註冊同交學費呀!

Yes, 註冊同交學費, 雜費, 書薄同做校服
會唔會電話通知

原帖由 carayan 於 10-6-8 09:47 發表
喺咪第一round收咗嘅學生上星期六註冊同交學費呀!

以我所以應該只會發信,我之前交咗兩封求情信,唔知會唔會有幫助!

原帖由 brima 於 10-6-8 11:20 發表
Yes, 註冊同交學費, 雜費, 書薄同做校服
會唔會電話通知

原帖由 carayan 於 10-6-8 13:28 發表
以我所以應該只會發信,我之前交咗兩封求情信,唔知會唔會有幫助!

其實你大仔讀緊,何不試下直接搵校長傾傾,or 同 d 主任求下情,或者會有幫助呢

An update from MS kindergarten, they said will call waiting by phone instead of written notice not later end of June.

原帖由 B.BB 於 10-6-8 14:11 發表

其實你大仔讀緊,何不試下直接搵校長傾傾,or 同 d 主任求下情,或者會有幫助呢

回覆 8# yiuyiumom 的文章

Bless your son will get a seat from MS finally.

原帖由 WanWah 於 10-6-10 12:56 發表
Hi all,

Same as you, my son also on waiting list and yesterday I got a call from Munsang and asking which class my elder daughter studying now, then nothing to say. I think they are now chasing the  ...

啱啱收到call話收咗我個女pm,星期六注冊,請問有冇人知道學費同校服幾多錢呢?

原帖由 shirley81 於 10-6-17 17:08 發表
啱啱收到call話收咗我個女pm,星期六注冊,請問有冇人知道學費同校服幾多錢呢?

扣埋學券只係幾百蚊

你女幾高呀?我有全新裙及運動裝各一套,可以平少少讓俾你。因為我已為小女退學