用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會聖三一堂曾肇添幼稚園 已放棄了聖三一中心幼稚園k1學位
go

已放棄了聖三一中心幼稚園k1學位

已放棄了聖三一中心幼稚園k1學位,希望你地會有人收到電話啦 ,願您們快點收到好消息 !
[

我記得你因為校車問題所以放棄 ...

原帖由 babycoming 於 10-6-7 17:27 發表
已放棄了聖三一中心幼稚園k1學位,希望你地會有人收到電話啦,好無奈....咁放棄 !
我拿甚麼報答耶和華向我所賜的一切厚恩 。(詩篇)

但係你好似揀咗德幼,其實都唔差呀!?

原帖由 PHmami 於 10-6-8 17:24 發表
我記得你因為校車問題所以放棄 ...

係德幼呀,你又知既 ^_^??
[

原帖由 babycoming 於 10-6-14 14:06 發表
係呀,校車搵唔到 ,嗚嗚 !!!!!!!!!!!

而加係德幼呀,你又知既 ??
係啦, 冇得做同學仔喇

德幼 ? 即係邊間呀 ? 妳唔係諗住俾囡囡讀沙田信義咩 ?

原帖由 babycoming 於 10-6-14 14:06 發表
係呀,校車搵唔到 ,嗚嗚 !!!!!!!!!!!

而加係德幼呀,你又知既 ??

又係校車問題, 想問你住邊呀, 我本身出年都係諗住報聖三一k1, 但昨日打電話比校車問路線, 佢地話出年會cut葵青區的路線, 就因為校車問題, 搞到好難搵學校,

回覆 3# babycoming 的文章

hello ,  請問校車方面.. 遇到什麼問題? 因為今年我都會幫囝囝報2011' 既k1...thanks!

原帖由 小寶媽08 於 10-9-17 12:09 發表
hello ,  請問校車方面.. 遇到什麼問題? 因為今年我都會幫囝囝報2011' 既k1...thanks!

佢開始好多地方都唔去, 會cut路線, 你最好打去問問校實部先, 我仲係煩緊這個問題