用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 2011年9月升小六既媽咪入來CHAT 吓!
樓主: hw1115
go

2011年9月升小六既媽咪入來CHAT 吓!

大家好! 可否介紹下問觀塘區有否BNAD 2頭   校風好的學校呢?  第一次呈分試 中差   英中0   數和常算OK    都不知如何選校     可否幫幫呢?

原帖由 heiB 於 11-6-27 17:20 發表
咁他的名次好大機會會跌。

I think so.

I will have a result report on 11 Jul 2011.

原帖由 月亮星星 於 11-6-28 12:54 發表
大家好! 可否介紹下問觀塘區有否BNAD 2頭   校風好的學校呢?  第一次呈分試 中差   英中0   數和常算OK    都不知如何選校     可否幫幫呢?

您有沒有download BK 媽咪既information?

出了成績,不知好定不好?全級20名,但係英文聆聽D,體育C。我不太滿意,但屋企人話我要求高,我是不是要求高呢?
我想我小朋友跨區觀塘,看情形都是不敢試了。

千禧年, 爭崩頭, 老努KEEP FIT !
我仔係 TKO 區. 戰況都激烈, 因為好學校唔多.研究埋他區, 必要時踩過路界

原帖由 heiB 於 11-7-8 13:05 發表
出了成績,不知好定不好?全級20名,但係英文聆聽D,體育C。我不太滿意,但屋企人話我要求高,我是不是要求高呢?
我想我小朋友跨區觀塘,看情形都是不敢試了。 ...

全級20名是否band 1A ?

如果我有全級20名都會跨區觀塘.

各位,
就黎開學啦! 準備好心情未呀?