用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際學校 HLYIS / JIS
go

HLYIS / JIS [複製鏈接]

我本嚟一心想個女係ESF~WKS讀架! 但始終都係怕小學會有機會升唔到, 所以不如同佢早啲轉返入大埔讀! 起碼會有直屬小學, 不過又唔知HLYIS 同 JIS邊間會好啲呢? 價錢相差又唔係太遠! 我之前都同個女係HLYIS返過PLAYGROUP, 佢都好鍾意, 但唔知JIS又有咩COMMENT呢? 唔該大家嘅意見!
JUNE
   1    0    0    0

HLYIS only tech in English? Any Mandarin course?Few mum comments on this I/S but for those comment are very good, i'm stilling no idea how good is this school, any comments or ideas can share?

JIS冇kindy section,reception由4歲開始,小學到p6,中學的話就係同HLY/Kingston嘅joint association - ICHK.  JIS大埔校舍係japanese & english section共用,英語班每級只係一班,25個學生。
‹ 上一主題|下一主題