用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 62區 ~ 紫灣角天主教小學
go

62區 ~ 紫灣角天主教小學 [複製鏈接]

想請問下有無家長知道此學校如何 ?

有無在此校就讀的家長可分享一下....... 謝謝!!
   0    0    0    0

回覆 1# ss_joanne 的文章

我姪仔都係派呢間,我都post咗等緊人俾意見!你係第幾志願

第五志願......都幾失望!!

回覆 1# ss_joanne 的文章

我都係第五志願,睇呢間學校d中學派位都OK吖!

原帖由 ss_joanne 於 10-6-5 23:52 發表
想請問下有無家長知道此學校如何 ?

有無在此校就讀的家長可分享一下....... 謝謝!!

我卅幾年前畢業but我當時係上午校(now深井天主教) 不過兩間都唔錯!以前pm(柴天)升中派 位同上午校(深天)差唔多

醒目開學勳章 王國長老

舊年去叩門一叩即入, in 都唔使 in ..... 即係位多.....
到有第二間收左我囡囡, 咁岩老公舊同事個女係呢間讀, 佢話慶幸囡囡有第二間收左, 唔係會好似佢咁恨錯難返......
第二間收我囡囡時係七月中, 當時升中派位已經出左, 我就係咁睇兩間學校派位係點, 另一間係一派位就放上網, 柴天就無, 基於呢個情況, 一間連派位係點都唔敢放上網既學校, 我諗到係派得唔好, 所以唔敢放, 最終決定去第二間.
到今學年開學後柴天先放返個派位成績上網, 可能已經小一收生塵埃落定, 所以先放返出黎.
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~
‹ 上一主題|下一主題