用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 天主教明德同大坑真光,點揀?
go

天主教明德同大坑真光,點揀? [複製鏈接]

明德係第三志願,勝在近同校風都好,但升中成績一般,website話約40%派band 1中學,點好?
   0    0    0    0

醒目開學勳章 王國長老

我會揀真光, 升中有把握d, 不過要交學費
原帖由 tungmom 於 10-6-5 01:56 PM 發表
明德係第三志願,勝在近同校風都好,但升中成績一般,website話約40%派band 1中學,點好?

回覆 2# tungmom 的文章

Ture Light pay school fee & Meng Tak Catholic School w/o school fee, except of finance problem... True Light...
[img align=left]http://lilypie.com/baby2/070904/.png[/img]

真光

我仔仔讀明德,都free 麻麻地
你是否仔定女,因真光升中是女校?
真光要比學費?
如果比得起一定真光!
仲有這個是我的心聲,小朋友會吾會要太早起身返學,而有精神上課!

我個係女, 所以唔揀蘇浙, 寧願揀真光, 係要早起身, check過要7:00落樓下等校車, 但為左升中著想, 唯有辛苦D, 不過我會繼續叩門, 已遞表丘佐榮, 基灣同北官試下。
原帖由 TSEHANG 於 10-6-7 12:20 發表
我仔仔讀明德,都free 麻麻地
你是否仔定女,因真光升中是女校?
真光要比學費?
如果比得起一定真光!
仲有這個是我的心聲,小朋友會吾會要太早起身返學,而有精神上課! ...
‹ 上一主題|下一主題