用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 學林vs數研
樓主: raynthia
go

學林vs數研

dear miffy ,

pls pm me too.

thank you

原帖由 miffy 於 11-8-8 08:32 發表
Please check pm.

回覆 64# alkyng 的文章

這位 Ms. 陳是否教完上星期(20號)就唔教果位, 說是進修去了?

Jemom:

我覺得D題目OK喎, 但始終每個小朋友能力都唔一樣, 好難一概而論, 如你有興趣, 可以問CENTRE取適合自己年級的練習來看看題目. 每間CENTRE的工作紙應該一樣的, 因為我有朋友在TKO CENTRE讀, 大家都一樣, 而且CENTRE D練習有好多的, 佢地每個星期比4-5份我個女做, 到目前為止, 已經學了半年, D練習未重覆過...
~只要有夢想,凡事可成真~

原帖由 alkyng 於 11-8-22 07:14 發表
Jemom:

我覺得D題目OK喎, 但始終每個小朋友能力都唔一樣, 好難一概而論, 如你有興趣, 可以問CENTRE取適合自己年級的練習來看看題目. 每間CENTRE的工作紙應該一樣的, 因為我有朋友在TKO CENTRE讀, 大家都一樣, 而且C ...

你的小朋友在tko這間學數學得好嗎?

janetlam:
我個女在油麻地學的, 朋友的仔女就在TKO學, 大致上一樣OK...
~只要有夢想,凡事可成真~

Dear miffy,
Can you pm me the information too?  Thanks.
matt_mami
原帖由 miffy 於 11-8-3 08:47 發表
我仔個so-in阿sir非常有heart和有方法, 我仔由以前一拎d數叫佢計即刻喊, 到而家十分十分之鍾意計數, 考試分數又穩企9字頭, 都是呢個阿sir的功勞, 所以阿sir轉了centre, 我地要過海都一於死跟。 ...

miffy,

可否pm我是邊個centre 及阿sir呢?
tthanks

Dear Miffy,
Would you please pm me about the teacher and center information please? Thanks!

原帖由 alkyng 於 11-8-22 17:05 發表
janetlam:
我個女在油麻地學的, 朋友的仔女就在TKO學, 大致上一樣OK...

alkyng
可否pm油麻地D資料給我.thanks!

can u pm me which ctr and teacher? Thx

我仔個so-in阿sir非常有heart和有方法, 我仔由以前一拎d數叫佢計即刻喊, 到而家十分十分之鍾意計數, 考試分數又穩企9字頭, 都是呢個阿sir的功勞, 所以阿sir轉了centre, 我地要過海都一於死跟。 ...

Can u pm which centre and teacher? I want to know too. Thanks!

回覆 44# miffy 的文章

可否pm我是邊個centre 及阿sir呢?
my email address
[email protected]
Thanks

唔該有油蔴地邊個老師好的媽咪可否SEND 個PM 話我知係邊位呢??? THANK U

醒目開學勳章 王國長老

版主按 : 請會員自行 PM會員查詢,

因版面留下太多沒有讀取性之文章. e.g. Pls check PM / Pls PM me.

現關閉此帖. 敬請注意!
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛