用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 SUMMER COURSE
go

SUMMER COURSE [複製鏈接]

各位媽媽有無搵SUMMER COURSE比你們的小朋友 ? 有無好介紹 ?
   0    0    0    0

BK有好多Summer活動推介啊!
http://www.baby-kingdom.com/iframe/summercourse_10_main.php

簽名被屏蔽

qq club 唔見咗個仔

我個仔今日係qq club發生了一些很不愉快嘅事。今曰本人照常帶個仔去嗰到上堂,差唔 多夠鐘嗰事叫個人去接番佢放學,個工人去到發現唔見咗個仔,問個老師去
咗邊,個老師只係話佢出咗去,個工人找雲全個qqclub都找唔到。個Enopi florance老師原全dont care!之後個工人發晒矛咁找,d reception
個d人只係叫佢唔好咁緊張,又唔報警。之後個工人馬上叫我去qqclub同d人講,去到d人好似冇事發生咁,之後我又走入去問個老師,個老師夠膽死話工人接走咗
佢,之後我馬上叫d reception報警,個reception 話佢打緊999,咁我就一枝箭咁去個商場到搵,之後見到d security,就話比佢地知
唔見佢個仔,之後d security幫手搵,點知原來個仔已經出咗商場,過咗對面馬路,何文田廣埸個十字路口係超多車,返到qq club個陣,d
reception重講大話話係商場內搵返個仔,後來雖然話搵返個仔,但我都insist 要報警,所以才發覚間qq club其實一直都冇報警,就係唔想比人
知。如果佢之前一早幫我工人去搵仔,個仔都唔會走咗出馬路。 你哋話過唔過份,離晒普!

If you guys need to choose the summer course for ur kids, it needs to be very careful, sometimes the well known organisation is not that good, they dont have enough support to handle the kids.

terrible !!!

唔係 MAAAAAAAAAAA :(

原帖由 rvp 於 10-5-27 04:46 發表
我個仔今日係qq club發生了一些很不愉快嘅事。今曰本人照常帶個仔去嗰到上堂,差唔 多夠鐘嗰事叫個人去接番佢放學,個工人去到發現唔見咗個仔,問個老師去
咗邊,個老師只係話佢出咗去,個工人找雲全個qqclub都找唔到。個Enopi ...

NOBLE PLACE 九龍塘暑期班抵!值得一試

醒目開學勳章 王國長老

我囡囡之前讀既興趣班無獨立洗手間, 成日要靠職員帶出帶入, 我真係幾唔鍾意架, 亦都擔心職員睇唔實佢比佢一支箭咁唔知走左去邊.

而家讀緊個間 Centre 原本會搬去某大商場, 最終決定唔搬主因係無獨立洗手間比小朋友用, 校方唔想要小朋友出去用商場洗手間, 所以留返係原址囉.
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

咗邊,個老師只係話佢出咗去,個工人找雲全個qqclub都找唔到。個Enopi ...

真係好差喎, 萬一有意外邊個負責.

乜呢間乜差架....比我即刻唔再join呢間

銅鑼灣區可以嗎? 有間中心有托管, 有興趣班, 而且方便家長, 留耐晚一點都可以做到。

原帖由 kathy_k 於 10-5-26 13:11 發表
有冇一D可以留耐小小既暑期班, 我想搵一D可以做托管既.
‹ 上一主題|下一主題