用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 香兒有結果了!
go

香兒有結果了!

我細囡入咗合唱培訓F班.

我的小朋友也收了,但是去了英皇道,不知道好不好,我想轉去何文田不知可不可以?有沒有人可分享經驗。

seabird6623

My little girl got admitted too.  She will be 培训C in Homantin.

原帖由 seabird6623 於 10-5-11 16:08 發表
我的小朋友也收了,但是去了英皇道,不知道好不好,我想轉去何文田不知可不可以?有沒有人可分享經驗。

seabird6623

今日有信收 ?
原帖由 sweetma 於 10-5-11 17:10 發表
My little girl got admitted too.  She will be 培训C in Homantin.

Yes, I got the letter today.

原帖由 beetle 於 10-5-11 15:27 發表
我細囡入咗合唱培訓F班.

我個囡都入到預備班啦,好開心

恭喜你們,我就失敗了,等WAITING。

請問何文田的培訓班係咩時間?我想睇吓接受佢哋既IEC青苗,定係等WAITING。先睇吓時間啱唔啱,麻煩可以的話告訴我啦,謝謝!

另外,請問有沒有小朋友上過IEC 的青苗班?有用嗎?謝謝!

my daughter will be in 培训C in ho man tin too.

原帖由 sweetma 於 10-5-11 17:10 發表

我囡囡入咗合唱培訓E班.

This is the best birthday gift for me!

本人有香兒紅白表演裙(細碼, 合k1-k3) 及黃色中國舞裙平讓.....(九成新) $80一套, 太子地鐵取

咩唔係著運動衫?我見通告好似係買運動衫?

原帖由 HelenLee 於 10-5-11 21:48 發表
本人有香兒紅白表演裙(細碼, 合k1-k3) 及黃色中國舞裙平讓.....(九成新) $80一套, 太子地鐵取

運動衫係上堂用,紅白表演裙係表演用.

原帖由 Yiuyiubee 於 10-5-11 23:19 發表
咩唔係著運動衫?我見通告好似係買運動衫?

合唱失敗了, 但入了中國舞.  算係攞番個采!!!

醒目開學勳章

Congratulations!

原帖由 Yiuyiubee 於 10-5-11 21:07 發表
我囡囡入咗合唱培訓E班.

This is the best birthday gift for me!

but佢個度出名唔係 合唱? dance ok 嗎 ?
原帖由 cath 於 10-5-12 00:27 發表
合唱失敗了, 但入了中國舞.  算係攞番個采!!!

Thanks Ian, 希望堯堯喜歡啦!

原帖由 iantsang 於 10-5-12 02:16 發表
Congratulations!

我囡囡都入左培訓G班 但要申請改班
請問有無家長試過轉時間丫 成唔成功

我的女兒也取錄了 ---> 初二L.   .  唔知编班是以甚麼做標準?  年齡吧?!  我女兒今年8歲, 她說怕同班的年紀少過佢幾歲, 驚 boring喎......

正常約七歲入初二班,所以唔駛擔心妳囡囡年齡會相差很遠。
原帖由 Little_Wing_Mom 於 10-5-12 13:03 發表
我的女兒也取錄了 ---> 初二L.   .  唔知编班是以甚麼做標準?  年齡吧?!  我女兒今年8歲, 她說怕同班的年紀少過佢幾歲, 驚 boring喎......

can any one share the content of interview ?? did your kid need to sing a song in the interview? :)