用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 急!急!迦南(麗港城)定啟思(滙景)好d
go

急!急!迦南(麗港城)定啟思(滙景)好d [複製鏈接]

各位媽媽請比意見,幫幫我,謝謝
阿囡之前係迦南係waiting,我以為無機會,所以啟思下午班都留左位先,點知剛剛交完書費同買校服,迦南打比我話比我知下午班有位,我立刻答應左先,所以煩緊讀邊間好
其實我去看過佢地兩間既視學報告,兩間都好似差不多,我真係唔知讀邊間好,各位好心媽媽可否比下意見
   0    0    0    0

我都想知呀.. 因為我都想幫亞仔報下年既NURSERY , 而呢兩間都係我心水... 有無人可以比比意見

A friend of mine who is a kindergarten teacher said that Creative is better when comparing to Cannan.  I have also heard comments from some of my friends saying that Cannan is not as good as it appears.  

原帖由 cally4ken 於 10-4-28 14:05 發表
阿囡之前係迦南係waiting,我以為無機會,所以啟思下午班都留左位先,點知剛剛交完書費同買校服,迦南打比我話比我知下午班有位,我立刻答應左先,所以煩緊讀邊間好
其實我去看過佢地兩間既 ...

這兩間都係我心水,我下年BB要讀NURSERY,住觀塘,都想佢讀近D,有事可以即刻返屋企,

我同事兩個女讀迦南 (4年前),佢話迦南會谷讀書,啟思係活動教學多,所以睇你想選邊間比佢讀,我自己也考慮麗港城THINK,想佢英文好D去考K1九龍城那些幼稚園

原帖由 cally4ken 於 10-4-28 14:05 發表

如果都交左留位費 就去啟c la 都唔差ka 我姪仔而家係樹讀緊 阿嫂話佢讀得開心 又聽話左 冇甘易發皮4 講真讀n都係比bb玩下 學下紀律 唔晒甘緊要ke 讀kg就真係考慮好d

我自己就選了迦南, 放棄了啟思
‹ 上一主題|下一主題