用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 急問interview ??? 小朋友和爸爸, 媽咪應該穿咩衣服??? ...
go

急問interview ??? 小朋友和爸爸, 媽咪應該穿咩衣服??? [複製鏈接]

可否比意見? 因過二天會帶小朋友去interview.

唔該晒......
   0    0    0    0

我囡囡in York and 培正, 都係casual wear, 同平時去街著嘅一樣, 至緊要表現到小朋友平時純真活潑嘅一面就可以.

原帖由 cathy_kong9204 於 10-4-6 01:06 發表
我囡囡in York and 培正, 都係casual wear, 同平時去街著嘅一樣, 至緊要表現到小朋友平時純真活潑嘅一面就可以.

Many Many Thanks. 咁爸爸和媽咪都係casual wearok 嗎? 

smart casual

no jeans, no ripped clothes, no baggy clothes...

原帖由 smartmatt 於 10-4-6 12:17 發表
no jeans, no ripped clothes, no baggy clothes...

Thanks for your reply.

其實, 我同我先生都係著番平時啲衫, 我都有著裙嘅, 女嘅唔洗著套裝, 男嘅亦唔唔需要著西裝架!嘻嘻! 不過我都見到有家長咁著嘅! 無乜所謂, 自己鍾意.

原帖由 cathy_kong9204 於 10-4-7 00:10 發表
其實, 我同我先生都係著番平時啲衫, 我都有著裙嘅, 女嘅唔洗著套裝, 男嘅亦唔唔需要著西裝架!嘻嘻! 不過我都見到有家長咁著嘅! 無乜所謂, 自己鍾意. ...

多謝回覆.

正經d,ok嫁勒~

醒目開學勳章 王國長老

我覺得睇下果間係咩幼稚園, 有D幼稚園會揀D睇黎成熟D專業D既父母, 咁就要執靚D, 否則一般返工衫都夠喇
原帖由 cathy_kong9204 於 10-4-7 12:10 AM 發表
其實, 我同我先生都係著番平時啲衫, 我都有著裙嘅, 女嘅唔洗著套裝, 男嘅亦唔唔需要著西裝架!嘻嘻! 不過我都見到有家長咁著嘅! 無乜所謂, 自己鍾意. ...
‹ 上一主題|下一主題