用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有關"公文式"
樓主: chingbb
go

有關"公文式" [複製鏈接]

嘩! 你囡囡好叻呀! 我諗如果小朋友唔覺得辛苦, 就ok啦~

原帖由 xanax1mg 於 10-4-1 16:42 發表

我囡讀緊K1, 舊年12月開始上公文英, 今年2月讀埋公文數,公文中就上左半個月姐~佢好鐘意做功課, 每有新字佢都好開心,一D都唔辛苦~
公文英同數佢每日做各20張, 公文中10張, 加埋本身學校2頁工作紙, 52張工作紙都係45 ...
Don't worry!Be happy![/color purple]

原帖由 xanax1mg 於 10-4-1 16:42 發表

我囡讀緊K1, 舊年12月開始上公文英, 今年2月讀埋公文數,公文中就上左半個月姐~佢好鐘意做功課, 每有新字佢都好開心,一D都唔辛苦~
公文英同數佢每日做各20張, 公文中10張, 加埋本身學校2頁工作紙, 52張工作紙都係45 ...

K1可以坐定定做45分鐘功課,真係厲害!!

醒目開學勳章

才K1... 妳女兒都做得好快喎. 45 分鐘攪掂哂   
要做52 張工作紙 per DAY, 聽起來都驚
另外,好浪費紙張哦

hello hello ~~

‹ 上一主題|下一主題