用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 嘉諾撒聖心幼稚園 西區小巴與校巴相撞3人傷
go

西區小巴與校巴相撞3人傷

西區干諾道西與東邊街北交界中午發生交通意外,3人受傷,送院治理。
事發於中午12時許,一輛小巴與一輛校巴在駛至西營盤
東邊街近干諾道西交界時,發生碰撞,三名學童受傷,送往瑪麗醫院
治理。

我個女就係呢架校車上面,雖然佢唔洗送院檢查,但係我返返下工收到校車公司既電話真係嚇到青晒!

幾多號車?

原帖由 mrs.aj 於 10-3-12 18:36 發表
西區干諾道西與東邊街北交界中午發生交通意外,3人受傷,送院治理。
東邊街近干諾道西交界時,發生碰撞,三名學童受傷,送往瑪麗醫院
治理。

我個女就係呢架校車上面,雖然佢唔 ...

醒目開學勳章

OH!  Glad to know your daughter is ok.  Hope those sent to hospital are fine too.

Ian

原帖由 mrs.aj 於 10-3-12 18:36 發表
治理。

我個女就係呢架校車上面,雖然佢唔 ...

一號車!

人冇事就安樂, 俾我都一定面青