用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 組班專區 自組美孚/四小龍 kwik maths
go

自組美孚/四小龍 kwik maths [複製鏈接]

得悉泓景台最近有KWIK MATHS 班 (k2-p6)

地點 : 茘枝角泓景台泓景滙商場9A 鋪
         kid's kingdom

時間 : 逢星期六4:00pm-5:00pm 或 5:00-6:00pm

人數 : 2個人以上就可以開班

0    0    0    0

超級版主

請問您是否想為自己子女(k2-p6哪個組別?)組班? 如是者即只要多一個小朋友參加便可?

我囡之前係LEE度番PLAYGROUP, 覺得唔太好囉! 尤其果個馬老師呀! 遲到都不得止, 未夠鐘就唱GOOD BYE SONG喇! 佢地課程, 來來去去都係果D, 同埋佢講野無禮貌, 對我地粗聲粗氣, 經常叫小朋友做, 喂!喂!喂! (而家無名俾佢叫呀) 所以我無JOIN喇! 投訴過架喇! 都係咁! 都唔明, 點解做到老師架! 所以我對KID'S KINGDOM無信心!

原帖由 召藥師 於 10-3-10 16:03 發表
請問您是否想為自己子女(k2-p6哪個組別?)組班? 如是者即只要多一個小朋友參加便可?

KWIK MATHS 係用指形計速算www.kwik.hk,我都有啲興趣俾阿仔學下,佢地24/3星期三 下午五點三有試堂,或者都會落去試下先。

查詢電話 : 2742-8585
‹ 上一主題|下一主題