用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 註冊費有冇的退回呀?
go

註冊費有冇的退回呀? [複製鏈接]

又一村3月27號交註冊會, 但我仲有2間幼稚園沒出結果, 如果交左註冊費不讀可不可以退回呢?
   0    0    0    0

NO.

如果可以退回, 咁點解要交呢~~~

原帖由 ericalui74 於 10-3-2 15:48 發表
又一村3月27號交註冊會, 但我仲有2間幼稚園沒出結果, 如果交左註冊費不讀可不可以退回呢?
當你見到天上星星,可有想起哥哥...

醒目開學勳章 王國長老

無, 家有幼兒, 呢D錢預左要洗
呢幾百蚊算小數目, 如果遲D交埋9月學費做晒校服訂晒書至有心儀學校收, 果條數仲金 (唯有安慰自己都係HAPPY NEWS啦)
我果時幾想拎D校簿返屋企做NOTEBOOK都好
原帖由 ericalui74 於 10-3-2 03:48 PM 發表

樓主講緊3月27日要交既咪就係學費, 書簿費, 雜費, 茶點費, 校車DEPOSIT 囉...都唔少數目架2...不過冇辦法啦, 係未有更心儀學校收之前, 呢D錢點都要比啦!

原帖由 Charlotte_mom 於 10-3-2 18:09 發表
無, 家有幼兒, 呢D錢預左要洗
呢幾百蚊算小數目, 如果遲D交埋9月學費做晒校服訂晒書至有心儀學校收, 果條數仲金 (唯有安慰自己都係HAPPY NEWS啦)
我果時幾想拎D校簿返屋企做NOTEBOOK都好  ...
當你見到天上星星,可有想起哥哥...

I'm still thinking to pay it or not......
‹ 上一主題|下一主題