用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 your baby can read+dinoops 分享區
樓主: petunia
go

your baby can read+dinoops 分享區 [複製鏈接]

原來你地係bb咁細個就開始用,我個b成13個月先至開始,你地bb都識好多個字呢....睇左一個月bb只係識開始果幾個字。
童書奇想國我都有買,不過,bb只係對首歌有興趣,對揭書都有興趣,但係就跑來睇兩眼個故仔又跑走左去第二度。未試過睇晒成集。
諗起套小小啓蒙,套書bb都會睇,但係只鐘意睇d有得摸或有得揭果幾本....

sales呢....我果個都幾hea,最近我睇中左佢地攪的playgroup,睇中左時間我就立即打俾個sales報名,個sales只係留言信箱,好在過左兩三個鐘佢都有覆。但係....佢攪左兩三日,都攪唔掂playgroup果邊的「同事」聯絡我。

我都開始有d嬲,只係叫playgroup的同事聯絡我要攪咁多日?

!!!!!!mi kids的sales,真的
為左報playgroup,我連續三日搵mi kids,佢地....竟然由2月初放假,可以放到星期一果日先叫做「正式返工」,所以遲遲都覆唔到我,又遲遲都無把我的資料交俾佢處理!

好在個女都學到野,被騙左私人感情,而唔係個女的前途。

tantanmama我認同你的講法,無問題大家可以互相pm交流吓套教材怎樣使用.
原帖由 tantanmama 於 10-3-4 00:21 發表

都係嘅, 我唔排除佢地有好sales, 只係我地未遇上. 有心買嘅媽媽自己好好了解下. 如果akpn唔戒意, 大家可否pm問你sales的資料呢? 我始終覺得售後服務係買咁大套教材的重要考慮因素. ...

唉....講起sales,昨天都唔知咩日子,俾班sales玩死。

朝早,就為左mi kids的playgroup攪到好激氣,好在最後都有位li小姐覆左我playgroup的安排。雖然.....2月中放假放到3月1日先返工.....份工真係好嘆啫.....小朋友放農曆年假都年初九就返學啦,佢地放到16,仲放得多過d中小學生.......

都攪掂左個playgroup的問題,叫做下左啖氣,點知晚俾dwe的sales激到吐血!我未決定買mi kids之前,都問過dwe,sales見我地未買,佢把口幾好呀,仲會打來關心下我地個小朋友,昨晚佢打來問我,我話我地買左mi kids之後,佢就係咁話我「咁你就買蠢左lor,做乜咁早就決定啫?你聽我講左你就唔會買第二d,一定係買dwe」我話我有我的考慮,因為dwe只係聽歌,班同事用左都唔覺學到d英文,只係跟住d公仔郁....dwe個sales連聽都無聽,就話「咁你會唔會買多套?」我話....你地咁貴,又咁多同事都有,我打算同d同事一齊用,就有兩套教材同時可以玩」.....果個sales.....竟然第一時間插我咀,仲好悔氣咁講「你都買左啦....咁講黎都無用,bye bye」咁就cut我線.....嘩!dwe的sales真係反轉豬肚就係屎!
‹ 上一主題|下一主題