用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 快樂升中交流區 - 歡迎新朋友加入 ! (Part 5) ...
樓主: Elona
go

快樂升中交流區 - 歡迎新朋友加入 ! (Part 5) [複製鏈接]

新年假期睇左"阿凡達",第一次睇3D,真係好得意,好過癮.

兩個令仔都睇得好開心,買左一大包炮谷,完場都未食完.

原帖由 樂樂 於 10-2-20 16:00 發表

係呀,好好睇!急都唔去厠所

冇錯!足足懶左咁多日,煲左百幾集火影忍者 ,今日終於覆工,夜晚整左個薑汁撞奶 yummy..........

motherlau

原帖由 tinetinew 於 10-2-20 10:02 發表
hi 大家好!

呢排咁凍, 就最好冬眠!

yuk hei mum
怒傷肝,喜傷心,思傷脾,憂傷肺,恐傷腎........

係次次都食唔晒!!講真,我就麻麻地鐘意3D,我已經帶眼鏡la,仲要帶多副,好鬼辛苦

我就勁la,平日唔同d細佬唱K,今個假期就唱左兩次la.........

motherlau

怒傷肝,喜傷心,思傷脾,憂傷肺,恐傷腎........

原帖由 tinetinew 於 10-2-20 10:02 發表
hi 大家好!

呢排咁凍, 就最好冬眠!

yuk hei mum

tinetinew,
今日都仲好凍呀,  晚晚開暖爐食飽唔想郁, 係被竇最舒服.

樂樂,
我係網上睇咗啦, 超好睇.  一家四口去戲院睇好貴呀 !

原帖由 motherlau 於 10-2-20 23:05 發表
冇錯!足足懶左咁多日,煲左百幾集火影忍者 ,今日終於覆工,夜晚整左個薑汁撞奶 yummy..........

motherlau

motherelau,
哩個假期凍咗咁耐, 我同阿女都間歇性頭痛, 食咗必理痛就好D, 不過就好倦, 仲要凍埋下星期一, 二至暖番.

醒目開學勳章

hi,

呢套戲我係惠州睇,但戲院冇開空調,焗到我好暈,睇到一半我頂唔順要走,所以唔知好唔好睇

yuk hei mum

醒目開學勳章

原帖由 stitchfriends 於 10-2-20 23:30 發表

tinetinew,
今日都仲好凍呀,  晚晚開暖爐食飽唔想郁, 係被竇最舒服.

咁好係屋企開暖爐,煲下劇牙,   我未停過呀, 係禽日比較得閒,同件牛仔去左睇戲72家租客, 今日又去左團拜, 仲有兩個團拜未去, 去埋就可以煲下劇喇.

另外未去睇72家XX, 就千其唔好帶細路去睇, D租口超多呀! 牛仔超唔鍾意, 一路睇一路話:都話曾志X既戲係咁架啦. 嘩! D明星咁唔理個形象既, 平時係電視都幾鍾意佢, 點解係電影講晒租口既 , 我唯有同佢講你聽左就算, 自己唔好講就得喇.
Latte, 又名臭Te或臭喵.

醒目開學勳章

原帖由 tinetinew 於 10-2-20 23:44 發表
hi,

呢套戲我係惠州睇,但戲院冇開空調,焗到我好暈,睇到一半我頂唔順要走,所以唔知好唔好睇

yuk hei mum

咁晒, 我未試過未完場走人.

醒目開學勳章

原帖由 stitchfriends 於 10-2-20 23:39 發表

motherelau,
哩個假期凍咗咁耐, 我同阿女都間歇性頭痛, 食咗必理痛就好D, 不過就好倦, 仲要凍埋下星期一, 二至暖番.

有冇試過寶X力+暖水. 好過必理X.

原帖由 veronna 於 10-2-21 00:22 發表

咁好係屋企開暖爐,煲下劇牙,   我未停過呀, 係禽日比較得閒,同件牛仔去左睇戲72家租客, 今日又去左團拜, 仲有兩個團拜未去, 去埋就可以煲下劇喇.

另外未去睇72家XX, 就千其唔好帶細路去睇, D租口超多呀 ...

Veronna,
哎呀, 我姑9 啱啱去買咗飛, 請阿仔阿女睇72家租客呀, 我叫佢地粗口聽完就算唔好講.

我比呀女激C,佢話咁貴唔睇喎…(又唔使佢比錢)

motherlau,
你係咪成日同d仔女一齊睇卡通片架?

我整過一次薑汁撞奶,但係失敗左…
你點樣整同埋要注意d乜呢?
原帖由 motherlau 於 10-2-20 23:05 發表

motherlau

旭曦媽:

惠洲睇阿凡達幾多錢啊?
原帖由 tinetinew 於 10-2-20 23:44 發表
hi,

yuk hei mum

諗住農曆新年一家大細睇戲,有咁多粗口就真係唔係幾好喇!

我同屋企人睇左花田囍事,係就係胡鬧d得啖笑,不過係電訊公司送飛唔使錢!
原帖由 veronna 於 10-2-21 00:22 發表

另外未去睇72家XX, 就千其唔好帶細路去睇, D租口超多呀 ...

咁神奇?X礦力 +暖水可以止頭痛?
講埋份量丫唔該!
原帖由 veronna 於 10-2-21 00:25 發表

有冇試過寶X力+暖水. 好過必理X.

我想去I-Max度睇"阿凡達", 但始終買唔到票, 擒晚有朋友比咗隻cd我睇, 真係唔錯, 如果係3D, 效果肯定好震撼...

原帖由 樂樂 於 10-2-20 04:00 PM 發表

Tomorrow is better

我只識唱舊歌, 新歌就.....

原帖由 motherlau 於 10-2-20 11:10 PM 發表
係次次都食唔晒!!講真,我就麻麻地鐘意3D,我已經帶眼鏡la,仲要帶多副,好鬼辛苦

我就勁la,平日唔同d細佬唱K,今個假期就唱左兩次la.........

motherlau

...

我都聽講過寶x力可以止痛....

原帖由 ytpeople1 於 10-2-21 11:30 AM 發表
咁神奇?X礦力 +暖水可以止頭痛?
講埋份量丫唔該!  
‹ 上一主題|下一主題