用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 快樂升中交流區 - 歡迎新朋友加入 ! (Part 5) ...
go

快樂升中交流區 - 歡迎新朋友加入 ! (Part 5) [複製鏈接]

金虎年即將來臨,在此誠心的祝福大家:  

財源廣進如虎添翼

身體健康虎虎生威

事業蒸蒸龍腾虎躍

虎年吉祥如意!

虎年健康平安!

虎年行大運!

排名不分先後 :

祝Mother Lau 身體健康, 大小姐會考成績優異, 大少爺快高長大, 讀書勤力兼自動波

祝Veronna 青春常駐, 牛仔減肥成功兼愈來愈孝順媽咪

祝Yuk Hei Mum 生活愉快, 同Yuk Hei 感情愈來愈好, 日日傾密計

祝CCM 祝升職加薪, 少勞多得, honey身體健康

祝RoEcMa青春常駐, 寶貝學業進步考第一

祝Stitchfriend 身體健康,日日笑呵呵,寶貝孝順同學業進步

祝Mandy同細路都身體健康,老公賺到笑,下年搬大屋

祝IvanYoyoMa 工作順利, 寶貝考試科科100分

祝Ytpeople 繼續做個幸福媽咪, 囡囡成績蒸蒸日上

祝樂樂好工自動送上門, 大仔會考科科A , 細仔減肥成功
   0    0    0    0
Tomorrow is better

原帖由 Elona 於 10-2-12 22:11 發表

財源廣進如虎添翼

身體健康虎虎生威

事業蒸蒸龍腾虎躍

虎年吉祥如意!

虎年健康平安!

虎年行大運!

排名不分先後 :

祝Mother Lau 身體健康, 大小姐會考成績優異, 大 ...

Elona,
多謝祝福 !
全部收哂.

我都祝大家身體健康, 心想事成 !

Thank you Elona,

我都祝你事事心想事成
                   世伯身體健康
                         仔仔聽教聽話唔洗你擔心
                                   工作順利年年加人工

motherlau
怒傷肝,喜傷心,思傷脾,憂傷肺,恐傷腎........

Thank you !!   

原帖由 motherlau 於 10-2-12 11:32 PM 發表

Thank you Elona,

我都祝你事事心想事成
                   世伯身體健康
                         仔仔聽教聽話唔洗你擔心
                                   工作順利年年加人工

...

我聽日會神咁早去潮汕玩, 初二返 !!

祝各位

仔
             身                    一             仔
虎          體                    靚             女        
年          健       工          過             女        
行          康       作          靚             快
好                    順          過             高
運                    利          一             長
                                    年             大

motherlau

祝大家虎年~虎虎生威~~~
多一點努力 多一點回憶!

咁就玩得開心d la, 我聽日仲要返工
天氣凍!帶多件衫

motherlau

原帖由 Elona 於 10-2-12 23:37 發表

bkman 祝囡囡愈大愈生性, 學業進步 !
原帖由 bkman 於 10-2-12 11:47 PM 發表

忙埋聽日就可以過番個肥年啦....

係呀, 聽導遊講潮州得10度咋..... 放心 ! 我會帶足夠既衣物去旅行, 事關我係超怕凍......

原帖由 motherlau 於 10-2-12 11:48 PM 發表
咁就玩得開心d la, 我聽日仲要返工
天氣凍!帶多件衫

motherlau

Elona,

Thank you so much!

祝妳心想事成 & 世伯身體健康
仔仔聽教聽話, 學業猛進.

Thank you !  

雖然初二先返香港, 頭先行年宵都買咗一盤水仙, 應應節...  

原帖由 RoEcMa 於 10-2-12 11:53 PM 發表
Elona,

Thank you so much!

祝妳心想事成 & 世伯身體健康
仔仔聽教聽話, 學業猛進.

原帖由 motherlau 於 10-2-12 23:45 發表
祝各位

仔
             身                    一             仔
虎          體                    靚             女        
年          健        ...

多謝  motherlau

我都祝大家身體健康!

讀書的仔仔囡囡個個都聰明伶俐 & 聽教聽話!

我哋返工的爸爸媽媽每個都升職加薪!

唔駛返工的媽咪做個開心大少奶 !

原帖由 Elona 於 10-2-12 23:57 發表
Thank you !  

雖然初二先返香港, 頭先行年宵都買咗一盤水仙, 應應節...  

我都有行年宵
今年見到D水仙開得好靚

原帖由 Elona 於 10-2-12 23:37 發表

Elona,
新春行大運

Elona,
多謝晒!

我都祝大家:

心想事成
                身體健康  !  

原帖由 Elona 於 10-2-12 22:11 發表

財源廣進如虎添翼

身體健康虎虎生威

事業蒸蒸龍腾虎躍

虎年吉祥如意!

虎年健康平安!

虎年行大運!

排名不分先後 :

祝Mother Lau 身體健康, 大小姐會考成績優異, 大 ...

咁咩成隻"老虎"

motherlau

原帖由 bkman 於 10-2-12 23:47 發表

咁都比你諗到!
原帖由 motherlau 於 10-2-13 00:21 發表
咁咩成隻"老虎"

motherlau

中國人自古以來有一句話就係:
佳節倍思親......
我現在親身感受到這句說話
我十分掛念去年離開了我的爸爸

Elona,

你去邊度行年宵啊?
原帖由 Elona 於 10-2-12 23:57 發表
Thank you !  

‹ 上一主題|下一主題