用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 保良局林文燦英文小學 我們的第一次聚會
go

我們的第一次聚會 [複製鏈接]

今日是聯合國兒童基金會舉辦的「小畫家大夢想繪畫比賽」,繪畫比賽後。我們相約2011年入讀lmc的同學和家長見面,今次的聚會人數不多!但都有五個小朋友,是四男一女。希望下一次的聚會,會有多d家長踴躍參加...

以下是facebook網址
http://www.facebook.com/groups/edit.php?customize&gid=190231879868#/group.php?gid=190231879868
   0    0    0    0

都唔小啦~

可惜我個仔當日出席唔到!
唔知下次會係幾時呢??
願我的喜樂感染你

其實真係好難,因為又要搵個地方要大!比佢地小朋友走嚟走去,又要比家長坐真係唔係咁易。而且好多家長都好避動個一次聚會可以成功,只係咁啱大家都去繪畫!如果唔係真係唔會約得成.你加入咗facebook未,如果再有我會係facebook通知大家!!!
你個小朋友係唔係都會今年9月入讀lmc?

Hi, 我個仔都係2010 9月入讀LMC,大家多多指教.可以嘅話,有gathering都可以出黎玩吓.    

原帖由 kcf 於 10-3-16 19:07 發表
Hi, 我個仔都係2010 9月入讀LMC,大家多多指教.可以嘅話,有gathering都可以出黎玩吓.    

如果下次再有機會一定遇你

好呀! 我都喺LMC 個 facebook 度留左名 lu.

原帖由 yummivio 於 10-3-16 20:10 發表

如果下次再有機會一定遇你
‹ 上一主題|下一主題