用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 德雅小學 會參予基金步行籌款嗎?
go

會參予基金步行籌款嗎? [複製鏈接]

各位家長們,

你哋有無打算同小朋友一齊參予這次步行呀?
   0    0    0    0

我都好想去, 不過要返工, 冇得去, 你呢 ?

本星期日家校大棠旅行有參加嗎 ?

原帖由 羊咩囝 於 10-1-21 10:54 發表
各位家長們,

你哋有無打算同小朋友一齊參予這次步行呀?

會, 爸爸同佢去, 行咁多個鐘, 都唔知佢得唔得

元朗果個FUNCTION我嫌太貴, 所以無JOIN.
反而我倆公婆會參予步行, 我個仔話幫香港及內地德雅籌款!
行七十五分鐘咋, OK GA!
不過無校巴LAW, 所以當日要好早起身返學校, 回程都係山頂解散就算.
只得小朋友有校車, 如果校方安排埋就最好不過啦!

係咩?? 家長唔係可以一齊搭旅遊巴來回咩?? 上年都係學校集合一齊上車來回架?? 唔通我睇唔清楚張通告!

原帖由 Umi 於 10-1-22 10:05 發表
係咩?? 家長唔係可以一齊搭旅遊巴來回咩?? 上年都係學校集合一齊上車來回架?? 唔通我睇唔清楚張通告!

我理解只得小朋友有校車返/放 (由學校到屋企)
及校巴(大人和小朋友)由山頂到學校往返

但大人朝早返學校及下午由校回家就沒有, 只得小朋友可跟校車返家.

如我理解錯誤, 請糾正! 謝!

係喎! 我無唸呢點. 不過我都報左去. 自己接送!
‹ 上一主題|下一主題