用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港培正小學(幼稚園部) 等呀等..培正呢個星期六會知
樓主: NICOLE123
go

等呀等..培正呢個星期六會知 [複製鏈接]

我都想要呀, 可以PM比我嗎? THANKS.

Kindly also pm me or email me at [email protected]

原帖由 conniew117 於 10-1-21 11:44 發表
係寄到你府上簽收, PM條LINK俾你.

原帖由 chaco 於 10-1-21 12:14 發表
妳講d 情形真係好似我個仔,每逢見到d 巴士經過都要講數字,搭Lift 又講,搭小巴睇住個車速器又講,佢歲半已數1-10,現在用英文數數one to one hundred.....無人專登教佢,只係講過幾次,有時要求我地教佢.
不過面試就無妳 ...

咁我仔又未可以一數到一百.因為我地無比機會佢學.
可能下個月我會開始比d教具佢玩.睇下佢有無興趣

可否pm條 Link 比我,
thanks a lot!!

原帖由 conniew117 於 10-1-21 11:44 發表
係寄到你府上簽收, PM條LINK俾你.

May I have the link too please ?
Thank you

post 出來...希望唔會比人detele左個topic 啦

http://www.benesse.com.tw/uploadfile/faq/attach_2.pdf

回覆 67# conniew117 的文章

May I know the link?  Pleses kindly send it to my mail <[email protected]>

回覆 67# conniew117 的文章

May I know the link?  Pleses kindly send it to my mail <[email protected]>

原帖由 CherryF 於 10-1-21 14:30 發表
May I know the link?  Pleses kindly send it to my mail  

我未post左出黎囉.

仲有12小時...

好快...明天就是星期五了
12小時之後可能已經有人收到信....
可惜我要番工....
又係公司坐係度急....

請問 可否 話我知 , 你係淘寶邊度 買大陸版呀? thank!
原帖由 NICOLE123 於 10-1-20 23:00 發表

細細聲講..我係淘寶網同朋友一齊買..大陸版

原帖由 咕嚕 於 10-1-21 23:13 發表
請問 可否 話我知 , 你係淘寶邊度 買大陸版呀? thank!

CHECK PM

簽名被屏蔽

原帖由 VIVIANSHUM 於 10-1-21 23:54 發表
嘩!其實隨便傾下點知咁多人都有興趣
不過唔記得同大家講我係正接在國內order
但送貨是不會直接送到香港架!
我平時係在國內再安排運回香港
如果咁多媽咪有興趣不如一齊group order
一齊運回來香港運費share都平啲
來 ...

咁其實係點樣架呢? 見web 上寫運去大陸同香港都係同一樣的運費, 點解你話去大陸會平d架呢? 佢都有寫會運去香港架wor!點解你會話唔送香港嘅?

http://www.benesse.com.tw/download/faq/attach_3.xls

醒目開學勳章

原帖由 chaco 於 10-1-21 12:14 發表
妳講d 情形真係好似我個仔,每逢見到d 巴士經過都要講數字,搭Lift 又講,搭小巴睇住個車速器又講,佢歲半已數1-10,現在用英文數數one to one hundred.....無人專登教佢,只係講過幾次,有時要求我地教佢.
不過面試就無妳 ...

我個仔也是這樣, 好細個對數字幾sensitive, 又係搭lift又講number, 坐車見d 小巴, 巴士幾多號又講, 人地個車牌幾多號又講, 邊個親戚架車車牌number 係咩佢都背埋, 英文/廣東話數到去hundred 也是兩歲前都可數出來, 我也無專登日日咁教, 唔知係咪男仔天生係會對number 呢樣野有興趣.

醒目開學勳章

原帖由 VIVIANSHUM 於 10-1-21 23:54 發表
嘩!其實隨便傾下點知咁多人都有興趣
不過唔記得同大家講我係正接在國內order
但送貨是不會直接送到香港架!
我平時係在國內再安排運回香港
如果咁多媽咪有興趣不如一齊group order
一齊運回來香港運費share都平啲
來 ...

vivianshum,

我都想要條 link 睇下.

Nicole 123

我都返緊工, 仲要剛剛搬了屋, 如果九龍區今日收到我會今晚返去收信, 大家收到通知請通傳, 希望大家都收到好消息哩!  

原帖由 NICOLE123 於 10-1-21 22:59 發表
好快...明天就是星期五了
12小時之後可能已經有人收到信....
可惜我要番工....
又係公司坐係度急....

原帖由 chunchun321 於 10-1-22 09:57 發表
Nicole 123

我都返緊工, 仲要剛剛搬了屋, 如果九龍區今日收到我會今晚返去收信, 大家收到通知請通傳, 希望大家都收到好消息哩!  

真係唔敢抱太大期望...
琴日係巴士同亞仔講如果我地唔係培正番學
我地番根德園呀.番根德園可以坐校車.
你係唔係好想坐校車既...
佢無出聲...

登你們緊張啊! 祝各位好運, 特別是那些為孩子憂心和付出的父母, 因為你們的努力應該不會白費的! 加油!

哈哈, 講笑咁講, 你話比囝囝知返培正連巴士都無得搭, 睇下佢會有乜反應....
原帖由 NICOLE123 於 10-1-22 10:01 發表

真係唔敢抱太大期望...
琴日係巴士同亞仔講如果我地唔係培正番學
我地番根德園呀.番根德園可以坐校車.
你係唔係好想坐校車既...
佢無出聲... ...
‹ 上一主題|下一主題