用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 蘇浙n1收到取錄信未?
go

蘇浙n1收到取錄信未?

唔知大家收到取錄信未呀? 剛打電話去問話大部份信已在昨日寄出,還有小部份會陸續寄出,而且只有取錄才收到信,我今日下午check過信箱,沒有信呀,唔知有冇人收到呢? 報一報料呀?

咁突然

我仲以為真係要等兩個月tim
如果尋日寄應該今日收到bor,但仲未有人上嚟報料

吓? 我11月28日in完,明明話兩個月後先有result 喎 ?!! ... 好緊張添

吓?? 學校星期日都辦公??
我未收到信啊...

我interview嘅時候,老師同我講一個月後有result架,我係11月14日interview,所以今日打去問問,但星期日都開工又真係少有,可能要等星期二先收到信啦!希望大家都有好消息啦!好緊張呀!一收到信記得上來通知聲。

我都係11月14日interview,未收到信啊...。

我阿囡都係11月14號interview, 不過表現好差, 所以預左唔收嫁啦..當然希望會有奇蹟發生啦.....

突然緊張起黎添, 唔知我會唔會收到信呢?

我都未收到, 不過, 都知道機會好微...

Got the offer, am class, thanks God!

神為愛他的人所預備的,是眼睛未曾看見、耳朵未曾聽見,人心也未曾猜到的 ---- 哥前2:9

Got the offer, am class, thx God!

神為愛他的人所預備的,是眼睛未曾看見、耳朵未曾聽見,人心也未曾猜到的 ---- 哥前2:9

Received the letter this morning too... offer for pm class ...

Congratulaions to MMYoyo and Man1118!!  Hope can share the same good news to you all tomorrow!!  

BTW, how old are your baby (big or small BB)?

原帖由 Man1118 於 09-12-15 13:20 發表
Received the letter this morning too... offer for pm class ...

when is your interview date?

My girl is big bb 01/08... interviewed on 28 Nov...

Good luck to you all, hope could receive good news too ~

好緊張呀,要放工返去先知收唔收到信,希望我都有好消息啦!

got am offer. my girl is 0708 bb.

My boy is 0208 bb

原帖由 wongshiulo 於 09-12-15 15:36 發表
got am offer. my girl is 0708 bb.

wow....your baby must be very smart

small baby also can got am offer

我都收到啦!!我本身選pm class!

不過,我Think都收左,吾知讀邊間好! 你地另外仲報左邊間?會讀呢間嗎?

請問呢間幾時交留位$$??明明話兩個月,變左兩個禮拜有result......我反而想佢遲d先出result,因為有d更想既仲未有結果,而家點好?? @.@