用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 小朋友想學講故事
樓主: 恩禧媽媽
go

小朋友想學講故事 [複製鏈接]

Hi supermamie,

Please pm me the details.    Thanks.

原帖由 Supermamie 於 09-12-15 20:19 發表
我女女上緊語言藝術班,可選故事演繹或朗誦,有中英或雙語班,小班教學。在故事班每堂老師會先講一個故事,再學習演說技巧或角色扮演,女女很開心,很投入,最好就係老師好專業,又安排觀課,看到女女在不知不覺中講多了英文和普通話,很 ...

Hi supermamie,

Please pm me the details.    Thanks.

hello, can u pm the info to me too.   thanks

原帖由 yukyukma 於 09-12-10 00:44 發表
我個仔上緊一個叫DRAMATIC LANGUAGE COURSE 戲劇語言課程,老師會教肢體動作,扮唔同的聲音,做唔同動作,有時會叫小朋友扮演一D角色,每堂都用一個故事貫串,好好玩架。宜家我拎本書出來,我個仔識講同做哂動作TIM呀,好似做劇咁,笑 ...

Could you please check PM.  Thanks.

原帖由 yukyukma 於 09-12-10 00:44 發表
我個仔上緊一個叫DRAMATIC LANGUAGE COURSE 戲劇語言課程,老師會教肢體動作,扮唔同的聲音,做唔同動作,有時會叫小朋友扮演一D角色,每堂都用一個故事貫串,好好玩架。宜家我拎本書出來,我個仔識講同做哂動作TIM呀,好似做劇咁,笑 ...

supermamie,

Please check PM.  Thanks.

原帖由 Supermamie 於 09-12-15 20:19 發表
我女女上緊語言藝術班,可選故事演繹或朗誦,有中英或雙語班,小班教學。在故事班每堂老師會先講一個故事,再學習演說技巧或角色扮演,女女很開心,很投入,最好就係老師好專業,又安排觀課,看到女女在不知不覺中講多了英文和普通話,很 ...

please pm me, thank you.

Can i have some details too?

Can I have the details, pls.

超級版主

請各位直接pm指定會員,以免阻礙版面討論。多謝合作!

pls pm me!!1

hello, 各位媽媽:

我之前去咗旅行呀,返來CHECK PM先知原來有好多媽咪都想要有關課程 (Dramatic Language Course) 的資料。

我已經PM咗大家喇,PLS CHECK

好似宜家有幾班都招緊生,有興趣媽咪自己聯絡老師咯喎。

希望幫到大家啦

原帖由 HappyHappyMom 於 09-12-14 23:32 發表
Pls. pm the info to me as well.

many thanks

Can I have the dtails please!
Thanks!

i haven't got it.  Can you pm me again?

原帖由 yukyukma 於 10-1-16 19:24 發表
hello, 各位媽媽:

我之前去咗旅行呀,返來CHECK PM先知原來有好多媽咪都想要有關課程 (Dramatic Language Course) 的資料。

我已經PM咗大家喇,PLS CHECK

好似宜家有幾班都招緊生,有興趣媽咪自己聯絡老師咯喎。

希望 ...

DRAMATIC LANGUAGE COURSE

Hi

可否提供以上course的資料給我?  非常感謝.

BB0628

Dramatic Language Course

Hi

可否提供以上course的資料給我?  非常感謝.

BB0628

yukyukma,

Can you PM to me too?

Thanks a lot

簽名被屏蔽

pls also pm me the details, many thanks
‹ 上一主題|下一主題