用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 急!有無人知邊度有中醫幫小朋友睇病架?? ...
樓主: baba987
go

急!有無人知邊度有中醫幫小朋友睇病架?? [複製鏈接]

黃大仙有間佛教醫院是中醫的醫院,你也可以問小朋友看那一個較好?佢地可能有介紹的,你可以不防問一問!
原帖由 baba987 於 09-12-7 00:33 發表
急!有無人知邊度有中醫幫小朋友睇病架??

我小朋友病左成個月,咳左好耐!睇左幾次西醫都係仲咳緊,好擔心驚佢變哮喘呀!!:cry:

之前曾經見過有BK媽咪話有中醫開d藥甜甜地唔苦,請問有無好心家長提供呀!! :adore ...

我個女起浸大睇開, 都幾work架

Dear Tammyhw
Could you please PM the details of your Chinese doctor to me.
Many thanks.

hi tammyhw,
Can you please pm the chinese doctor's contact to me please? Thanks a lot!

原帖由 tammyhw 於 09-12-8 14:02 發表
我個囝都係得25-26lbs, 佢已經食好多野,有時重幾磅, 但一病就打回原形.......

係他幾乎個個月都要睇醫生, 如果睇得好, 錢都唔係大問題, 但最慘係, 睇完醫生好一排又來過...真係全家人都頂唔順, 因為他一病就會扭計 ...

Tammyhw, please pm me the name and address of the Chinese doctor to me also. My son also coughs a lot and see the doctor for a long time.  Thanks very much.
‹ 上一主題|下一主題