用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 感統波波係邊度買到?
go

感統波波係邊度買到? [複製鏈接]

好大個個d,可以比小朋友坐係上面 "un un"下個d,同埋邊度有隊道買?唔要有公仔的.
   0    0    0    0

領思兒童發展中心
http://www.linkscdc.com/content/view/27/38/lang,zh/
看一看幫吾幫到你,thx!!

原帖由 nokia6300 於 09-12-3 13:52 發表
好大個個d,可以比小朋友坐係上面 "un un"下個d,同埋邊度有隊道買?唔要有公仔的.

回覆 2# henryfok 的文章

tks so much, i will go to there next week

http://www.learningisfun.com.hk/catalog.asp?catid=42630

原帖由 nokia6300 於 09-12-3 13:52 發表

回覆 4# iam 的文章

tks iam,似乎呢d toys 都唔平wor

回覆 6# ikebukuro 的文章

tks so much

你想要嗰D fit ball同 tunnel,响玩具反斗城已經有齊哂有得賣架喇~!我仔嗰個大fit ball 都係幾十蚊,唔貴架.
你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效,是由心發出.

我返大陸時買左個,廿元...= =
同治療c個d一樣

回覆 9# siukei17 的文章

咁正!!!!!冇人返大陸呢 ><

回覆 8# ~仔仔媽咪~ 的文章

tunnel 睇過啦,唔岩,仲好貴tim,fitball 又未見wor,去see see 先,tks

淘寶網有好多感統器材賣架!

分別係廿元的一係用有毒料,一係就老鼠貨.

(但唔代表toys rus或其他賣的係一定冇毒.)

你在家不一定要買這些教材.e.g.
- "捐"茶几 = 爬隧道
- 抱囝囝坐在你膝上,輕扶小朋友背,bounce = 玩 fit ball

當然, fit ball 有多種玩法,你衡量過覺得值得都可以買

原帖由 siukei17 於 09-12-4 18:07 發表
我返大陸時買左個,廿元...= =
同治療c個d一樣

hi nokia6300

I go to LINKs 領思 buy fit ball

55 cm about $95

my son 2.5 years
teacher said buy 55cm is good
my son like jimp it
every day play 1 & 2 time
you can try and ask the size (65cm or 55 cm)

thanks //ling619

最後我係 toys r us 買左了,因有埋個 pump,tunnel 佢地岩岩返左隻 tunnel係冇屋仔的,又方便收埋,因我屋企冇茶几的,所以都想買,而家晚晚都開比佢捐下先訓,希望對佢有幫助啦!

tks all mum's reply

tks all reply!
finally 係 toy r us 買左了,因屋但冇茶几ka,同埋條tunnel 都好易收埋的,ok啦!不過之前返 playgroup 有條好好,係 ikea買的,而家應該冇lu.

回復 2# nokia6300 的帖子

tunnel and fitball 有咩訓練價值?
‹ 上一主題|下一主題