用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

厠所和地磗問題 [複製鏈接]

我想請問下:

1) 音小和音中的男女厠所衛生程度怎樣的呢? 會否臭呢?  男女厠所有冇厠紙和抺手紙供應的呢?  校工幾耐洗一次呢?

2) 音小地下舖的地磗, 在下雨天時或潮濕時會否有滑呢?
   0    0    0    0

回覆 1# rabbitpiggy 的文章

我都想知一入校門那條大樓梯會否很危險,我女上次去interview响到走上走落,我怕佢番學時心急,條樓梯又長又大級會有危險.

原帖由 88654321 於 09-12-3 20:19 發表
我都想知一入校門那條大樓梯會否很危險,我女上次去interview响到走上走落,我怕佢番學時心急,條樓梯又長又大級會有危險.

你係唔係指大石級個條大樓梯? 如果係你可以放心, 平時番學放學, 石級樓梯係唔會開放嫁, 而石級樓梯既閘門係關上的, 佢地上落會用課室旁邊有蓋樓梯, 仲有老師看守....

我上年去開放日, 見到廁所以 mou 廁為主, 坐廁好似得兩格, 當時都打個突點解會有 mou 廁.  不過我感覺廁所好暗呀, 衞生又唔算特別好, 可能當日係開放日冇人清潔啩.

原帖由 2heiBBmama 於 09-12-4 08:08 發表

你係唔係指大石級個條大樓梯? 如果係你可以放心, 平時番學放學, 石級樓梯係唔會開放嫁, 而石級樓梯既閘門係關上的, 佢地上落會用課室旁邊有蓋樓梯, 仲有老師看守....
...

咁都安心D. Thank you

原帖由 chanwendy 於 09-12-4 10:36 發表
我上年去開放日, 見到廁所以 mou 廁為主, 坐廁好似得兩格, 當時都打個突點解會有 mou 廁.  不過我感覺廁所好暗呀, 衞生又唔算特別好, 可能當日係開放日冇人清潔啩. ...

mou 厠?好多小朋友唔識用mou厠,咁嗰兩格坐厠咪有排等.
今晚有音中簡介会,等我去look look 先.

其實每層最邊仲有廁所(坐廁),我覺得廁所幾乾淨,或者open day 多人啦!!

乜係踎廁咩? 地下女廁全部都係坐廁嚟架喎!

原帖由 wingtsang 於 09-12-7 00:32 發表
乜係踎廁咩? 地下女廁全部都係坐廁嚟架喎!

我上年去係去課室層的, 唔係地下.

醒目開學勳章

原帖由 chanwendy 於 09-12-4 10:36 發表
我上年去開放日, 見到廁所以 mou 廁為主, 坐廁好似得兩格, 當時都打個突點解會有 mou 廁.  不過我感覺廁所好暗呀, 衞生又唔算特別好, 可能當日係開放日冇人清潔啩. ...

果度幾新下, 點解用mou 廁??

話時話, 黃埔宣小都係用 mou 廁的.

估唔到你們都幾留意個厠所喎, 我正為等時個女返學要學用公用坐厠而學習緊. 其實佢識用MUM厠多過坐厠呀, 因為唔需要用厠紙左抺右抺, , 咁我就可以同佢講學校等時有MUM厠比佢選了

我囡囡講, 一樓同二樓都有兩邊WASHROOM, 一邊係坐廁為主, 另一邊係踎廁多D, 三樓, 佢暫時未研究過, 不過, 近佢果邊係坐廁
‹ 上一主題|下一主題