用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 聽朋友講"銅鑼灣靈糧堂"in完後有個字母貼紙?? ...
go

聽朋友講"銅鑼灣靈糧堂"in完後有個字母貼紙??

其實已經知道收唔收喎,講真,我唔肯定真定假,不過佢地話如果收嘅係"A"喎,我唔肯定...所以都未知...真係好期待...

醒目開學勳章

我收到j, 咁係乜

回覆 2# bonnie_chan 的文章

其他我真係唔知,佢剩係講"A"咋.

邊個 "佢" 呀? 你朋友定靈糧堂老師呀?
"你朋友" - 佢係咪係裡面教? 定係佢係決策人呢? 定係佢的小朋友有份interview而攞到 "A" 呢?
"老師" - 咁佢有無話有時會攞錯咗呀?

個個父母而家都好似鍋上螞蟻咁...你唔好再係度擾民傷神啦...

咁你小朋友有無考? 有無攞 "A" .... 會考咩...攞 "A"

原帖由 lovelybaby3 於 09-12-2 11:12 發表
其他我真係唔知,佢剩係講"A"咋.

回覆 4# didikoko 的文章

聽到朋友講,想同大家分享下姐,不過我都不適合再講得太多啦,sorry,令到你同大家都有困擾.大家努力,一齊等消息.

各位媽媽, 應該唔洗太擔心! 因為字母貼紙應該係part 1既時候老師比小朋友, 佢會問小朋友知唔知呢個係咩字, 之後佢地就唔會收番, 送左比小朋友架啦! 我而家都有keep住 hehe....