用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 組班專區 兒童心靈畫班
go

兒童心靈畫班

之前囡囡跟明子老師上過幾堂,囡囡好享受自由創作任意發揮過程,我亦欣賞老師落堂後以囡囡的作品解讀佢的心理,俾我明白同了解佢多左。依家老師係長沙灣區再開班,想多幾個組一班可以係12月星期六下午開,有興趣可以PM我
課程資料:
http://www.wiseland.com.hk/somingz.html
大妹桐桐 Daphne  細妹珩珩 Carrie  

原帖由 amy_eric 於 09-12-1 01:49 AM 發表
之前囡囡跟明子老師上過幾堂,囡囡好享受自由創作任意發揮過程,我亦欣賞老師落堂後以囡囡的作品解讀佢的心理,俾我明白同了解佢多左。依家老師係長沙灣區再開班,想多幾個組一班可以係12月星期六下午開,有興趣可以PM我
...

hi,

i'm interest !!

thanks

可否比資料我呀 ! 有興趣但因時間唔得 !THANK YOU !
原帖由 amy_eric 於 09-12-1 01:49 發表
...

原帖由 happymama_jkc 於 09-12-5 13:42 發表

hi,

i'm interest !!

thanks

hello!
我係九展吃buffet個位媽咪! 最後你囡囡有冇參加呢? 我都有興趣呀!