用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 仔女經 << Part 35>> 之 334 白老鼠延續篇 ...
樓主: 布甸仔媽媽
go

仔女經 << Part 35>> 之 334 白老鼠延續篇

原帖由 正46 於 09-12-1 08:30 發表
IY,

你個女都中四啦, 仲去0左一半添, 大局已定仲擔心D乜?
課外活動多點解會應付得吃力呢? 有乜0野大家可以分享下..

早晨

有 46 兄俾意見,大家都覺得穩當

good morning

大家早晨好

12月lu ~~~又到聖誕, 又到聖誕

太后,

公心計已經做完啦!

原帖由 2bzmummy 於 09-12-1 09:14 發表

早晨

有 46 兄俾意見,大家都覺得穩當
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

大家晏晨好

imym您好:loveliness: 歡迎您呀

原帖由 imym 於 09-11-30 17:53 發表
我女讀中四後, 課程深了很多, 加上課外活動多了(334要求), 應付得有點吃力, 不知你們的兒女是否一樣 ?

原帖由 正46 於 09-12-1 10:19 發表
太后,

公心計已經做完啦!

46 兄

布公公死左啦

原帖由 imym 於 09-11-30 17:53 發表
我女讀中四後, 課程深了很多, 加上課外活動多了(334要求), 應付得有點吃力, 不知你們的兒女是否一樣 ?

imym

Welcome, welcome

您女的課外活動是否學校安排定自己校外參加呢? OLE只要符合時數要求 (上堂及額外安排少少活動)就可, 應該不大吃力, 始終考文憑試成績最為要

早晨 !
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

長老,

IY 給嚇走了.......

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-12-1 11:23 發表

imym

您女的課外活動是否學校安排定自己校外參加呢? OLE只要符合時數要求 (上堂及額外安排少少活動)就可, 應該不大吃力, 始終考文憑試成績最為要 ...

原帖由 正46 於 09-12-2 08:22 發表
長老,

早晨

46 嚇人的是您 ?

太后,

佢一定係睇完公心計怕0左你地十大靚毛啦.

原帖由 2bzmummy 於 09-12-2 08:39 發表

早晨

46 嚇人的是您 ?

原帖由 正46 於 09-12-2 08:51 發表
太后,

佢一定係睇完公心計怕0左你地十大靚毛啦.

家下呢度 10 位美人都好深閨,唔係隨便出黎見人架

大家早晨好

今晚北大人又光臨香江, 天氣又稍為清涼, 大家不要掉以輕心, 注意保重身體

good morning

原帖由 正46 於 09-12-2 08:22 發表
長老,

IY 只是無我咁閒可以成日上BK, 咪生人唔生膽先得架:;pppp: :;pppp:

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-12-2 09:13 發表
大家早晨好

今晚北大人又光臨香江, 天氣又稍為清涼, 大家不要掉以輕心, 注意保重身體

多謝長老溫馨提示

醒目開學勳章

dear all:

午安好~

多謝布媽溫馨提示..

自從上次買左個小型雪藏羊腩煲,食飽飽羊腩仲有個煲黎整煲仔飯,於是我的熱人氣煲保飯就黎料lu~

又因為佢細細個,好輕ke,所以朝早煮完後就立晒返公司,中午開餐餐..

諗起都幾攪笑,一入地鐵車箱,即係索到成浸香噴噴熱辣辣煲仔飯香味

又ok喎,到中午都仲暖暖地

今日食緊排骨臘腸煲仔飯的betty上

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-12-1 11:23 發表

imym

您女的課外活動是否學校安排定自己校外參加呢? OLE只要符合時數要求 (上堂及額外安排少少活動)就可, 應該不大吃力, 始終考文憑試成績最為要 ...

大家好, 我不是被嚇跑了,只是沒上網。

我女活動是必須參加,看來別的學校不是這樣。

看她個個星期測驗, quiz, 活動, 真勞累 !

今日唔記得左講 早晨

下午吃左碗 水餃麵....

咁樣搞法
格格買左d新款冬天衫點樣著...
就到聖誕架啦 熱到出晒汗