用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 組班專區 0901 - Dr Poon Playgroup
樓主: QRB
go

0901 - Dr Poon Playgroup

雖然有7個family但暫時只有4個覆了可以就到1個時間(3/21 Sun 13:15 - treasurebaby, kahomama, QRB, shunken13)。。。請問joeywongmy有無興趣?sandymelmel, eggmama時間OK嗎?

問過Dr.Poon果度, 有6個 family又confirm好時間就可以先通知Dr. Poon果度book定時間、然後填報名表(網上Download-自組Playgroup 報名表)、再収集所有人的報名表e-mail 到Dr.Poon就得. 之後再等Dr.Poon通知交銭。

http://www.eicare.net/db/class-show.asp?refno=315

Dear Shunken13,

Sorry, 13:15 is not suitable for me.  Anyway, thanks for your coordination and arrangement.

回覆 1# sandymelmel 的文章

唔緊要、唔洗客氣。

請問eggmama, joeywongmy点呢?

sorry, Sun 13:15 is not ok for me, thanks a lot for your coordination.
原帖由 shunken13 於 09-11-26 14:11 發表
唔緊要、唔洗客氣。

請問eggmama, joeywongmy点呢?

我都有興趣, pls. count me in. THX.
3/21 SUN 13:15 我都可以。
我BB係0901。

原帖由 shunken13 於 09-11-24 10:17 發表
雖然有7個family但暫時只有4個覆了可以就到1個時間(3/21 Sun 13:15 - treasurebaby, kahomama, QRB, shunken13)。。。請問joeywongmy有無興趣?sandymelmel, eggmama時間OK嗎?

問過Dr.Poon果度, 有6個 family又confirm好時 ...

eggmama: 唔緊要。

依家我地有5個family可以同一時間OK: treasurebaby, kahomama, QRB, karenwong255, shunken13
3個family已有9折 $1620、我地可以先報名、到時如網上再有人想加入再報、或Dr.Poon果度有人打電話去報名時再加入、直至6個人就可確實成組。

再同大家confirm 1次時間:

3/21/2010  Sun 1:15pm

因自組要有個召集人、如各位對以上時間無問題、我可以幫大家収集報名表然後e-mail去Dr.Poon果度。我e-mail address: [email protected]
確實成組的話、Dr.Poon會通知交銭。

報名表可在Dr.Poon網頁Download(自組Playgroup報名表): 
http://www.eicare.net/db/news-show.asp?refno=115  

報名表上有D個人資料(地址、電話)、我問問Dr.Poon果度可不可以只填BB名、出生日期、性別、到時你地自己再交其他個人資料給Dr.Poon. 再通知大家。

好呀....唔該哂 shunken13

原帖由 shunken13 於 09-11-28 10:57 發表
報名表上有D個人資料(地址、電話)、我問問Dr.Poon果度可不可以只填BB名、出生日期、性別、到時你地自己再交其他個人資料給Dr.Poon. 再通知大家。 ...

Check左話地址,電話報名時要填埋, 如果大家唔介意的話,可以e-mail 比我集齊後交表,Dr.Poon収到後話會盡快post上去網度這1組時間現時人数状況, 餘下幾個位就等其他mami考慮申請。

各自e-mail 去Dr.Poon度亦可, 但請預先通知 *記住填寫電郵召集人

電郵召集人請填寫:[email protected]
葉小姐

Thanks

Hi shunken13
我已經send 左張 form 俾你喇
唔該哂

Hi shunken13,

我都已email 左張form比你喇, thank you.

karenwong255, kahomama - 収到、Thks

請問FULL左未呀? 我都想同個女參加呀! 可以嘛? 我亦SEND了EMAIL給你, 如果仲有位的話, 可以麻煩你回覆我給我張FORM嘛?! THX~

thanks for organizing...
will email you the form accordingly.

原帖由 shunken13 於 09-11-28 17:19 發表
Check左話地址,電話報名時要填埋, 如果大家唔介意的話,可以e-mail 比我集齊後交表,Dr.Poon収到後話會盡快post上去網度這1組時間現時人数状況, 餘下幾個位就等其他mami考慮申請。

或 各自e-mail 去Dr.Poon度亦可, 但 ...

回覆 2# 041207 的文章

send左e-mail比你、已収齊其他人報名表、請盡快send 比我。

現在一共有5個family參加:

treasurebaby
kahomama
QRB
karenwong255
shunki

如041207參加的話、都仲可加多2位。

thks!

已収齊了各人的報名表(如下)、昨日已e-mail 到Dr.Poon.

kahomama
QRB
shunken13

041207 -如果你不報我地果組請盡快通知、以免重復(其實我都想報1月、不過11月19日時直接問過Dr.Poon果度話2010年1月ー2月都Full哂最快都要3月開始)

有Dr.Poon通知交銭再聨絡大家。

Okay. 唔該哂 shunken13.

原帖由 shunken13 於 09-12-2 10:09 發表
已収齊了各人的報名表(如下)、昨日已e-mail 到Dr.Poon.

kahomama
QRB
shunken13

041207 -如果你不報我地果組請盡快通知、以免重復(其實我都想報1月、不過11月19日時直接問過Dr.Poon果度話2010年1 ...

我報名的!!!
請問你有無收到我SEND番比你的報名表呀? 我在30/11那日就回覆你了!! 你有收到嘛?

如果你無收到請話我知, 等我RESENT一次給你! 我是同你們一齊參加的哦, 唔好唔預我呀!!!

THX FOR UR COORDINATION!!

収到、已sent左去DrPoon果度、有Dr.Poon通知交銭
再聯絡大家。

好的, 多謝晒你呀 shunken13!!