用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 德望學校 (幼稚園) 有無人已經收到德望result 信呀?
go

有無人已經收到德望result 信呀? [複製鏈接]

今日都仲未收到信,好心急呀,入唔入到都想得個知道.
   0    0    0    0

Hi,

未收到。但剛叫菲傭再去check下mail box, 有消息我會馬上發佈。

邊有咁快, 你當星期五lar, 如果真係明天有信又收左, 會好開心架, 唔好咁緊張

回覆 3# 哈爾濱 的文章

Agree

其實都係既,我自己緊張啫.
不過我係度諗,如果收左,星期六就唔去根德園&民生in 喇.仲要去st.johannes 交留位費.

原帖由 maylam2022 於 09-11-17 15:37 發表
Agree

之前聽有個家長話in時老師講17號會寄信通知, 聽日應該好多家長都會收到信啦.

希望收到好消息。

係呀, 如果收左, 唔晒再去interviews.  

原帖由 huiaudrey 於 09-11-17 15:56 發表
其實都係既,我自己緊張啫.
不過我係度諗,如果收左,星期六就唔去根德園&民生in 喇.仲要去st.johannes 交留位費.

原帖由 ericalui74 於 09-11-17 16:10 發表
之前聽有個家長話in時老師講17號會寄信通知, 聽日應該好多家長都會收到信啦.

好似話21號噃,但21是星期六,收到都己是下星期一、二啦。

我今日(約5點)打咗去學校問,個職員話一封信都未寄出,但會喺21號前寄出哂,咁即係大家起碼仲要等多兩、三日。

敢即係今個星期六既節目又係...... 面試!
仲要比$660 去st. johannes 留位...

原帖由 jt_ct_mami 於 09-11-17 23:49 發表
我今日(約5點)打咗去學校問,個職員話一封信都未寄出,但會喺21號前寄出哂,咁即係大家起碼仲要等多兩、三日。

原帖由 huiaudrey 於 09-11-18 11:24 發表
敢即係今個星期六既節目又係...... 面試!
仲要比$660 去st. johannes 留位...

如果星期六前收到好消息(不過我估都無咩機會),星期六就可以唔去咁多間面試。我亞女星期六有四間要見呀!諗起都想死。亞女已不停問係唔係去interview,我估佢都有d壓力。
你St. Johannes幾時要交留位費?希望你deadline前收到好消息啦!

我仲0係度諗如果今日收到信咁好彩又得咗咁就一天都光晒, 聽日就唔洗去PC交form...而家唔洗諗喇~~聽日又要去排隊....

等我呢兩日仲不停check住信箱!

妳地試吓用個好充份既理由打去GH問吓(如果佢地已有result)收唔收妳地囡囡...因我有朋友上年好心急想知某天主教KG既result,就用咗個reasonable既原因打去學校問...結果佢成功咗!
原帖由 qiaobobo 於 09-11-18 12:07 發表

如果星期六前收到好消息(不過我估都無咩機會),星期六就可以唔去咁多間面試。我亞女星期六有四間要見呀!諗起都想死。亞女已不停問係唔係去interview,我估佢都有d壓力。
你St. Johannes幾時要交留位費?希望你deadline前收到 ...

ST. JOHANNES係今個星期六交留位費deadline.另外,今個星期六要in 根德園&民生.
當然,如果最perfect 就係星期五收到信啦.就算唔收,咪死左條心囉,好過而家日日check 住信箱.心掛掛.

Today I call to GH, they said that some of the letter have already sent it today, May be some of us will receive the  letter tomorrow!!!!
原帖由 huiaudrey 於 09-11-18 14:39 發表
ST. JOHANNES係今個星期六交留位費deadline.另外,今個星期六要in 根德園&民生.
當然,如果最perfect 就係星期五收到信啦.就算唔收,咪死左條心囉,好過而家日日check 住信箱.心掛掛. ...

原帖由 sinwin 於 09-11-18 12:42 發表
等我呢兩日仲不停check住信箱!

Me too........緊張!緊張!緊張!
Double緊張! Waiting for elder daughter's P1 interview result + younger daughter's K1 interview result......緊張!緊張!

Hi beautiful_mama, we are in the same case.  But, my elder one only got "waiting" in GH Primary. So disappointed.

原帖由 beautiful_mama 於 09-11-20 02:16 發表

Me too........緊張!緊張!緊張!
Double緊張! Waiting for elder daughter's P1 interview result + younger daughter's K1 interview result......緊張!緊張!
...
~easybring~
‹ 上一主題|下一主題