用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 報了2010年K1德信家長
go

報了2010年K1德信家長

醒目開學勳章

HI!請問有冇家長收到信取錄?好心急!THX!

我都想知呀!我都好心急﹐上次面試後話試後我問過老師話﹐最遲在24日前會有通知﹐收唔到即是話無取錄

醒目開學勳章

HI!乜唔係收唔收都有信通知咩!佢哋個份表格有寫,真 ,麻煩如果收到信報導下,THX!cafornia!

not received any letters yet.

no reply wor!!!

I have received the second interview reply on 19/11 pm

醒目開學勳章

HI!點解有SECOND IN你,信內容怎說?THX!

No reply wor?   when is your second interview date?

我都想知點解會有second in既. 唔係一收信就知得or唔得咩?

醒目開學勳章

請問有冇人收到信呀!THX!

just received letter today.
原帖由 loloyen 於 09-11-21 00:43 發表
請問有冇人收到信呀!THX!  

醒目開學勳章

我今天都收到啦!不過改了我bb讀下午班,都唔知怎好!我in時填上午班
Woodymom你bb是否取錄,上午定下午!thx!

今日收到錄取通知書了

今日收左, 不過係收pm班, waiting list am...pm我唔要喇!

我都收到信喇...上午班..不過十五十六..

大家對德信幼稚園 同 小學有咩comment?

我都收到信了am呀
憲泓出世6磅 6個月16磅 10個19磅

醒目開學勳章

HI!你們就好啦!可以返AM,請問你們BB是否10年入學足3歲,可能我BB係細B,IN既時候唔多講嘢,所以AM冇佢份,好慘!現在PM都唔知返定唔返,好煩!

hi,

你都好呀! 我仔仔只騙了入上午waiting list 乍, 下午班都唔得呀! 唔知你地有無發覺今年d幼稚園好難考呀? 聽人講話因為07年出生率好高喎!
原帖由 loloyen 於 09-11-22 00:38 發表
HI!你們就好啦!可以返AM,請問你們BB是否10年入學足3歲,可能我BB係細B,IN既時候唔多講嘢,所以AM冇佢份,好慘!現在PM都唔知返定唔返,好煩!

醒目開學勳章

hi!都可能係,07年孕婦都多到爆,間間醫院都冇位,你bb係大b定細b!可能還有機會做同學仔,唔好唔開心,我bb只考了3間,暫時只收到德信通知,其他2間下星期先知道,我見當日面試超多人,我都怕入唔到,因為又冇兄弟姐妹父母曾經讀此校,又唔係天主教徒,現在收了下午班都多數決定返這間,想問咁多位mama你點解會選擇這間幼稚園呢,發表下!thx!