用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 組班專區 我已join Jolly Kingdom的Phonics class, 邊個想一齊joi ...
樓主: Fayemama
go

我已join Jolly Kingdom的Phonics class, 邊個想一齊join有85折

醒目開學勳章

我有興趣報沙田, pls pm me

我都想搵下有冇人一齊組班, 我囡囡4.5歲, 想o係旺角 centre上堂~

if interest please pm me, thx

我都有興趣, 我諗住係沙田報, 點樣可以join埋一齊報名呀? 可唔可以pm埋比我呀?

我有興趣, email :[email protected]

Jolly Kingdom的Phonics class,85折

我有興趣報, pls pm me

我都有興趣,準備本週六係沙田試堂, pls pm me

我都有興趣報, pls pm me

我有興趣North Point, pls email me:  [email protected]

我已join Jolly Kingdom的Phonics class

Hi!
I would like to join this phoics class in Shatin centre.
Please send e-mail for Queenie<[email protected]>

魅力公主 醒目開學勳章

我想問下學費幾錢呀 ? 我去網頁到睇唔到既
http://www.baby-kingdom.com/?18

有空請去看看 ~

我都想知,同埋普通話有冇人讀緊?又係多少學費?
THANKS
原帖由 wing 於 10-4-18 17:13 發表
我想問下學費幾錢呀 ? 我去網頁到睇唔到既

please check pm!
thanks
原帖由 1998mami 於 10-4-18 23:11 發表
學費不同區或會不同,但普通話會平過PHONICS班...你想知哪一區...please check pm!