用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 公開考試 [華夏盃]
樓主: ahpaahmi
go

[華夏盃]

請問你個仔女係k3組定小一組?聽講幼稚園組同小一份題目係一樣,其實幼稚園學生會唔會睇唔明份試卷?

醒目開學勳章

原帖由 cutekiddy 於 10-1-14 01:44 發表
請問你個仔女係k3組定小一組?聽講幼稚園組同小一份題目係一樣,其實幼稚園學生會唔會睇唔明份試卷?

我兩個仔考完出來講好多題目都一樣,細仔k3都睇得明,但唔識做 ,佢話好難,我一早同佢講你做得啱一題已經好叻叻咖啦!
大仔小一識做的比細佬多但都唔識得曬!

醒目開學勳章

原帖由 beryl88318 於 10-1-13 16:43 發表
虽然口話志在参與, 但都好想知比賽前的努力有没有成果.

我兩個仔未比賽前一D都冇努力過,反而比賽完之後先知呢D系奧數仲好有興趣添!
對呢次我都冇咩期望,我話你努力學出年再黎過!

成績出咗,阿仔有一等獎!你兩個仔点呀?

原帖由 kittylam 於 09-11-1 23:30 發表
我有幫細仔報名!

醒目開學勳章

原帖由 cutekiddy 於 10-1-25 13:47 發表

我細仔都系一等獎,大仔特等獎,今次賽果有D意外地好 ,我好開心!

醒目開學勳章

原帖由 cutekiddy 於 10-1-25 13:47 發表

你朋友個囝囝點啊?

真係鄧你開心!繼續努力!

唔知幼稚園組有無決賽呢?你有無幫佢地報港澳盃呀?

原帖由 kittylam 於 10-1-25 13:56 發表

我細仔都系一等獎,大仔特等獎,今次賽果有D意外地好 ,我好開心!

特等獎!但係都係無人收佢讀p.1,無奈!

醒目開學勳章

原帖由 cutekiddy 於 10-1-25 14:03 發表
特等獎!但係都係無人收佢讀p.1,無奈!

叻仔佢到邊度都叻 ,今年唔得等出年插班,加油唔好放棄!

醒目開學勳章

原帖由 cutekiddy 於 10-1-25 14:02 發表
真係鄧你開心!繼續努力!

唔知幼稚園組有無決賽呢?你有無幫佢地報港澳盃呀?

多謝…………
我有報啊,但好遲先報,18號夜晚先見到佢又話先到先得,我唔知得唔得,你有冇報?

我仔仔都有P1 - 一等獎呀! 今朝仲睇唔到, 以為冇份, 點知個FD話見到我仔個名先睇到咋.... 我真係大頭蝦...

我都有呀,但係都係最後嗰幾日先寄!應該有位掛!

我老公話幼稚園組係朱肉獎,佢幾唔滿意阿仔成績,因為阿仔有幾題識答都無做,佢話唔sure 100% correct所以無寫落去!

醒目開學勳章

原帖由 silvia_ng 於 10-1-25 14:18 發表
我仔仔都有P1 - 一等獎呀! 今朝仲睇唔到, 以為冇份, 點知個FD話見到我仔個名先睇到咋.... 我真係大頭蝦...

你唔系大頭蝦,我今朝都睇唔到,佢個網頁有bug,我老公send左email比佢,佢現在修正翻,早上你直接按p1條link去左p2,你按p1看見的是p2的賽果。

醒目開學勳章

原帖由 cutekiddy 於 10-1-25 14:19 發表
我都有呀,但係都係最後嗰幾日先寄!應該有位掛!

我老公話幼稚園組係朱肉獎,佢幾唔滿意阿仔成績,因為阿仔有幾題識答都無做,佢話唔sure 100% correct所以無寫落去! ...

我就好滿意啦,不過仔仔自己就唔系太開心,佢見哥哥叻果佢,講真哥哥又真系乖好多,細佬就好懶 有一等已經好好咖啦!

醒目開學勳章

你睇下你仔仔排第幾啦,一等都贏好多人咖啦,佢個名有分先後咖!

原帖由 kittylam 於 10-1-25 14:21 發表

你唔系大頭蝦,我今朝都睇唔到,佢個網頁有bug,我老公send左email比佢,佢現在修正翻,早上你直接按p1條link去左p2,你按p1看見的是p2的賽果。

哈哈, 咁攪笑? 我地之前未學過, 所以冇大期望, 睇完就算...

仔仔個名排第十個喎...係咪之後仲有決賽架?

醒目開學勳章

原帖由 silvia_ng 於 10-1-25 14:58 發表

哈哈, 咁攪笑? 我地之前未學過, 所以冇大期望, 睇完就算...

仔仔個名排第十個喎...係咪之後仲有決賽架?

往年有決賽,今年唔知點安排呢。