用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有冇mami收到 york 10/31 參觀校舍的信?
go

有冇mami收到 york 10/31 參觀校舍的信?

有冇mami收到 york 10/31 參觀校舍的信?
會唔會帶bb去....
有空來看看
www.facebook.com/rosygardenwedding

教養孩童. 使他走當行的路. 就是到老也不偏離 (箴言22:6)

yes, but will not bring BB to go

會唔會帶bb去........唔會

我睇過啲家長留言,參觀校舍同時係校長推介呢間學校質素如何,用唔少時間介紹,所以封信都唔主張帶BB去﹗
其實我都唔想去,因同interview分開2日,又要叫我老公特登返嚟睇住個女,但唔出席又話到時唔會優先取錄,所以無辦法~焗去
人心籌算自己的道路;惟耶和華指引他的腳步(箴言16:9)

原帖由 Grace1010 於 09-10-30 14:15 發表
我睇過啲家長留言,參觀校舍同時係校長推介呢間學校質素如何,用唔少時間介紹,所以封信都唔主張帶BB去﹗
其實我都唔想去,因同interview,又要叫我老公特登返嚟睇住個女,但唔出席又話到時唔會優先取錄,所以無辦法~焗去:not ...

又要分開2日!!!!!上次STAFFORD係同一日,

Agreed!

Actually I doubt how many seats still available for us because they have already done lots of interview couple of weeks ago...