用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 2009/10 K1G-Kent Road
go

2009/10 K1G-Kent Road [複製鏈接]

Dear all,

K1G boys and girls, please join us!

Let us share experience and organise activies.
   0    0    0    0

Hi wkaikwan,

小兒Marco Kwan, banana組, 多多指教.

天氣突然轉凍, 琴日Marco流鼻水同咳, 所以休息咗一日冇返學. 今早換校服時投訴雙腳好凍, 條褲咁短又未有冬季校服, 再凍D唔知點算.

回覆 1# 程媽媽 的文章

hello,
我個仔都係讀K1G,多多指教.
有冇咩活動呀? 我見其他班都自行攪秋季旅行.

hello 我個仔係K1G栢樂, 上個月MARCO 應坐在小兒右方, 但看見課室的桌好似不同了, 我不知MARCO 是否在栢樂一起坐了! 其實在facebook有一個活動是聖誔PART, 不知你們會否有ACCOUNT, 我們可以一起去, 請給我EMAIL ACCOUNT好嗎?

原帖由 miumiu723 於 09-11-9 12:27 發表
hello,
我個仔都係讀K1G,多多指教.
有冇咩活動呀? 我見其他班都自行攪秋季旅行.

Hello ElingLuk,

我個email 係 [email protected]
thanks

原帖由 ElingLuk206 於 09-11-9 15:19 發表
hello 我個仔係K1G栢樂, 上個月MARCO 應坐在小兒右方, 但看見課室的桌好似不同了, 我不知MARCO 是否在栢樂一起坐了! 其實在facebook有一個活動是聖誔PART, 不知你們會否有ACCOUNT, 我們可以一起去, 請給我EMAIL ACCO ...

Marco媽媽, email me for contract ([email protected])
Thanks!!

原帖由 程媽媽 於 09-11-4 15:46 發表
Hi wkaikwan,

小兒Marco Kwan, banana組, 多多指教.

天氣突然轉凍, 琴日Marco流鼻水同咳, 所以休息咗一日冇返學. 今早換校服時投訴雙腳好凍, 條褲咁短又未有冬季校服, 再凍D唔知點算. ...

Hello栢樂媽媽,
My e-mail : [email protected]

上次家長日見Miss Lam, 話一到茶點時間, 坐Marco隔離個女仔成日同Marco硏究帶咗什麼食物. 可能係坐左邊係個女仔, 右邊係栢樂. Marco話喺學校同一個男仔好Friend, 但問佢個名又答唔出, 唔知係唔係栢樂呢? 我今晚返去問下先.

Marco媽

昨日我送栢樂返學校, 看到他坐在電視的左邊, 不知MARCO 是否坐在他左方的男仔? 12月20日你去不去X'MAS PARTY?我想會有四個K1G的同學一起出來.

原帖由 程媽媽 於 09-11-11 14:28 發表
Hello栢樂媽媽,
My e-mail : [email protected]

上次家長日見Miss Lam, 話一到茶點時間, 坐Marco隔離個女仔成日同Marco硏究帶咗什麼食物. 可能係坐左邊係個女仔, 右邊係栢樂. Marco話喺學校同一個男仔好Friend, ...

Marco話原本栢樂是坐在隔離, 依家栢樂轉咗去Orange組及坐喺佢隔離嘅後邊. 問佢同栢樂係唔係好friend, 佢:D.

我地會join12月20日嘅Party, 地點同時間請e-mail比我.

我有facebook account, 但多次連結都add唔到(打出發生錯誤訊息), 唔知有什麼問題?

原帖由 ElingLuk206 於 09-11-12 10:51 發表
昨日我送栢樂返學校, 看到他坐在電視的左邊, 不知MARCO 是否坐在他左方的男仔? 12月20日你去不去X'MAS PARTY?我想會有四個K1G的同學一起出來.

Party資料已經收到, 唔該哂!

同班K1G有個女同學叫月彤, 住喺我樓上, 佢都有興趣參加個Party, 依家報出席人數如下;

Marco - 1大, 1小
月彤    - 1大, 1小

原帖由 ElingLuk206 於 09-11-12 10:51 發表

pls try the facebook again!!

原帖由 程媽媽 於 09-11-12 15:05 發表
Party資料已經收到, 唔該哂!

同班K1G有個女同學叫月彤, 住喺我樓上, 佢都有興趣參加個Party, 依家報出席人數如下;

Marco - 1大, 1小
月彤    - 1大, 1小

...

Hi all,

My son Joy Long also in K1G, Kent Road. We will join the 20/12 X'mas party & have added the facebook.

Hi cleverbb, miumiu723

Please check facebook.

Thanks

原帖由 cleverbb 於 09-11-14 02:19 發表
Hi all,

My son Joy Long also in K1G, Kent Road. We will join the 20/12 X'mas party & have added the facebook.

請問有無家長知你哋的小朋友, 有無做個SHOW& TELL?

原帖由 程媽媽 於 09-11-16 17:55 發表
Hi cleverbb, miumiu723

Please check facebook.

Thanks
‹ 上一主題|下一主題